حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در پیامی به‌مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲، سال جدید را با عنوان سال«مهار تورم، رشد تولید» نام‌گذاری کردند.

      

رهبر انقلاب در دیدار با مسئولان نظام : ما گفتیم رژیم صهیونیستی ۲۵ سال دیگر را نمی‌بیند، خودشان عجله کردند و زودتر می‌خواهند بروند.

      
مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ماکو بر لزوم کیفی‌سازی برنامه‌های فرهنگی و اعتقادی تاکید کرد و گفت: از همه ظرفیت‌های موجود در این زمینه باید استفاده حداکثری به عمل آید.
کد خبر: ۹۵۱۹۰۲۹
|
۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰

به گزارش بسیج از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام کاظم عبدالی، در جلسه هماهنگی برنامه‌های دهه امامت و ولایت که با حضور امام جمعه این شهرستان برگزار شد، گفت: باید درراستای کیفیت بخشیدن به برنامه‌های فرهنگی و عقیدتی بیش از پیش تلاش شود.

وی ضمن اشاره به اینکه دهه کرامت را پشت سر گذاشته‌ایم، گفت: این ایام بهترین فرصت برای نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی است، که باید از آن نهایت استفاده را به عمل آوریم.

انتهای پیام

ارسال نظرات