استحکام در ایمان، اعتماد آفرین است
قزوین_ به گزارش خبرنگار بسیج، حجت الاسلام رضا صادقی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین، در جلسه اخلاق صبح امروز در حسینیه ناحیه در جمع کارکنان ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین ضمن اشاره به پنج شاخصه از منظر امام رضا(ع) اظهار کرد: هر كس پنج چيز را دارا نباشد به دنيا و آخرت او اميدی نرود؛ ريشهای محكم در خويش كه به آن دست آويزد و بخشندگی در طينتش و استواری در اخلاقش و نجابتی در نهادش و بيمناكی از پروردگارش را در خود سراغ نداشته باشد.
وی تاکید کرد: کسی که ریشه محکم و ایمان مستحکمی در خود ندارد قابل اعتماد نیست، در موضوعات سیاسی در مسئله مذاکرات نیز شاهد بودیم طرف مذاکره کنندهای که اهل دین نیست به تعهدات خویش پایبند نمیماند و زمانی که نظام پیشرفتها و موفقیتهایی کسب کرد، دست به کار شده و بر ناکارآمدی خود سرپوش گذاشته تا موفقیتها و پیشرفتها دیده نشوند.
حجت الاسلام صادقی ضمن بیان اینکه کسی که ایمان ندارد به وعده خویش عمل نمیکند خاطرنشان کرد: شیطان نیز اینطور است وعده میدهد، وسوسههاى شيطان است كه زشت را در نظر زيبا مىكند و انحرافات بزرگ را مىپوشاند. در آیات قرآن داریم گناهكار در قیامت دست و پا مىزند تا براى خود شریک جرم پیدا كند و انحراف خود را به گردن دیگران بیندازد. گاهی شیطان را ملامت مىكند و او را عامل گمراهى خود مىداند، اما هنگامىکه کار تمام مىشود، شیطان مىگوید:«مرا سرزنش نكنید، من جز وسوسه و دعوت كارى نداشتم. انحراف از خود شما بود». چرا که پيامبرانى به سراغ آنها آمدند ولى آنها از تسليم شدن در برابر حق سرباز زدند.
وی با اشاره به ویژگی افراد بخشنده بیان کرد: بخشش باید با اصالت و نجابت همراه شود در آیات قرآن آمده؛ ای اهل ایمان، صدقات خود را به سبب منت و آزار تباه نسازید مانند آن که مال خود را از روی ریا برای جلب توجه دیگران انفاق کند. این بخشش موجب عنایت الهی به فرد کمک کننده میشود و خداوند نیز به یاری او برمیخیزد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه ناحیه امام سجاد(ع) با اشاره به اهمیت استواری در اخلاق گفت: کسی که در اخلاق استواری و تواضع نداشته باشد قابل اعتماد نیست. پنجمین شاخصه که امام رضا(ع) می فرمایند؛ کسى است که خدا ترس نباشد. این افراد به خود مجوز هر گناهی داده و به خدای خود اعتقاد ندارند، اینها افراد قابل اعتمادی نیستند، یوم الحَسرَة، از نامهای روز قیامت به معنای روز اندوه و افسوس و پشیمانی است، در قرآن داریم کسانی که در روز قیامت میگویند وای بر من، ای کاش که فلان مرد کافر یا رفیق فاسق را دوست نمیگرفتم، باید توجه کنیم تا در آخرت مصداق این افراد نباشیم و با کسی که دیدارش ما را به یاد خدا بیندازد دوستی کنیم.
انتهای پیام/۱۰۱۰