۲۷ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 17 May 2025
10:57
کد خبر : 9522315
۱۳:۱۸

۱۴۰۲/۰۴/۰۳

مرد یخی در آتش کودتا/ سناریوی ناتو علیه مسکو را بشناسید

کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: یوگنی پریگوژین،رهبر گروه واگنر با ایجاد درگیری‌های خونین، شرایط بحرانی را برای دولت روسیه به وجود آورده است.

مرد یخی در آتش کودتا/ سناریوی ناتو علیه مسکو را بشناسید

حسن هانی زاده کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرگزاری بسیج در خصوص تنش داخلی در روسیه میان گروه واگنر و ارتش روسیه، اظهار کرد: درگیری گروه واگنر با ارتش روسیه، مدل شبهه کودتاست.

کارشناس مسائل بین‌الملل ادامه داد: یوگنی پریگوژین، با ایجاد درگیری‌های خونین، شرایط بحرانی را برای دولت روسیه به وجود آورده است.

حمایت تسلیحاتی غرب از گزوه واگنر

هانی زاده با اشاره به حمایت غرب، ناتو و به ویژه آمریکا از گروه واگنر، این تنش را بستر ورود جنگ اوکراین به یک مرحله جدید دانست و تصریح کرد: بعد از شکست‌های مکرر اوکراین از ارتش روسیه، اکنون جنگ نیابتی علیه دولت پوتین آغاز شده است.

سازو کار ناتو برای ناامنی داخلی در روسیه

کارشناس مسائل بین‌الملل بر درگیری گروه واگنر با ارتش روسیه، به عنوان فصل خطرناکی در جنگ ۱۵ ماهه میان روسیه و اوکراین تأکید کرد و با بیان اینکه این تنش آخرین ساز و کار ناتو برای ایجاد ناامنی در داخل روسیه است، اضافه کرد: این تنش، یک نقشه و راهبرد خطرناکی از سوی غرب و آمریکا برای ایجاد این ناامنی و ایجاد شکاف در ارتش روسیه و کشاندن جنگ اوکراین به داخل روسیه است.

مرد یخی در آتش کودتا/ سناریوی ناتو علیه مسکو را بشناسید

هانی زاده با اشاره به اینکه رهبر شورشیان گروه واگنر دنبال تصرف بخشی از شهر‌های جنوبی روسیه و ایجاد دولت خود خوانده است، تصریح کرد: می‌خواهد در نهایت با این ارتش به سمت مسکو حرکت کند.

مرد یخی در آتش کودتا/ سناریوی ناتو علیه مسکو را بشناسید

وی با تأکید بر حمایت تسلیحاتی غرب و آمریکا از گروه واگنر، اضافه کرد: این تنش تهدیدی جدی برای دولت روسیه است و شرایط طی روز‌های آینده به مرز بحران خواهد رسید.

کارشناس مسائل بین‌الملل اظهار داشت: با توجه به درایت پوتین رئیس جمهور روسیه، در آینده امکان دارد که این گروه شورشی سرکوب شود.

ت/2623

انتهای پیام/

 

حسن رضائیان
خبرنگار: حسن رضائیان

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید