به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حجت الاسلام علی اصغر زارعی در مدرسه علمیه صدیقه کبری(س) شهرستان بهار اظهار کرد: یکی از نکاتی که در واقعه عاشورا باید توجه داشته باشیم، این است که معمولا ما امام حسین (ع) را به عنوان امام شهادت میشناسیم و حال آن که در طول 60 سال زندگی امام حسین(ع) درسهای فراوانی وجود دارد.
وی تصریح کرد: بسیاری از کسانی که با تابلوی زیبای عاشورا آشنایی دارند، میتوانند مرگ شیرینی داشته باشند، همه ما دوست داریم که مرگ زیبا و حسینی داشته باشیم، خیلیها هستند که خداوند با آنها معامله شهادت خواهد داشت، اگر کسی به دنبال خوب مردن است باید مقدمه خوب زیستن را بلد باشد.
مدیر حوزه علمیه آیت الله بهاری(ره) افزود: در داستان عاشورا میتوان کلیدواژه مرگ را مطرح کرد و مصداق آن حضرت قاسم ابن الحسن(ع) است که در جواب سوال امام حسین(ع) که از او پرسید مرگ در نظر تو چگونه است، فرمود «احلی من العسل»؛ امام درس زندگی را با او مرور میکرد؛ هرقدر که سیدالشهدا (ع) به ظهر عاشورا نزدیک میشد چهرهاش برافروختهتر میشد چراکه برای ملاقات با خدا آماده میشد، لحظهای که تمام انبیاء برای آن لحظه امام حسین (ع) گریه میکردند.
وی ادامه داد: در مکتب امام حسین (ع) چگونه میشود با مرگ روبرو شد؛ مرگ زیبا یعنی داشتن زندگی خوب، زندگی خوب یعنی زندگی همراه با آرامش، زندگی بدون حسرت در دنیا داشتن، زندگی خوب یعنی فرزند خوب تربیت کردن، زندگی خوب یعنی یار امام زمان بودن؛ اگر ما در کربلا بودیم چگونه حسین را یاری میکردیم.
زارعی ابراز کرد: امروز یکی از بزرگترین جهادها برای خانوادههای حسینی زمینهسازی کردن و به فکر عصر ظهور بودن است، یکی از مهمترین مصادیق یاری امام زمان، تربیت سرباز است، اگر در این دوران تربیت سرباز راحت بود، جهاد به شمار نمیرفت، خوشا به حال کسی که فرزندانش در سپاه امام زمان باشد.
وی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که میفرماید «من یک نگرانی دارم و آن نبود جمعیت است»، اظهار کرد؛ در مکتب امام حسین(ع) فهمیدیم که اگر امام حسین (ع) یار داشت مظلومانه به خاک و خون کشیده نمیشد این مصداق واقعی «یا لیتنا کنا معک».
مدیر حوزه علمیه آیت الله بهاری(ره)در پایان خاطرنشان کرد: از فرصتی که در اختیار ما است، به بهترین وجه استفاده کنیم، با وجود فشار اقتصادی و سختیهای زندگی نسلی را بر جای بگذاریم که یاریگر امام زمان (عج) باشد.
انتهای پیام/