زمانی پور اظهار داشت: در این راستا تیمهای نظارتی شهرستان متشکل از کارشناسان دامپزشکی و نیروی انتظامی، به صورت مستمر بر مراکز عرضهکننده مرغ زنده نظارت و با متخلفان برخورد قانونی میکنند.
وی افزود: برخی افراد در محلههای مختلف شهر نسبت به فروش و ذبح مرغ زنده بدون نظارتهای بهداشتی اقدام و علاوه بر آلوده کردن محیط، سلامت شهروندان را با خطر مواجه میکنند.
زمانی پور اضافه کرد: عرضه مرغ زنده و کشتار آن به صورت غیربهداشتی و غیراستاندارد یک شیوه منسوخ است و به علت احتمال انتقال بیماری در بسیاری از کشورهای جهان منع قانونی دارد.
وی با تاکید بر ضرورت نظارت مستمر کارشناسان بر فعالیت کشتارگاههای دام و طیور گفت: شهروندان باید گوشت مرغ مصرفی خود را به صورت کشتار روز از واحدهای صنفی معتبر تهیه کنند.
زمانی پور اظهار داشت: همچنین سایر فرآوردههای خام دامی باید از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و عرضه هرگونه فرآورده غیربهداشتی، به کارشناسان اداره دامپزشکی اطلاع داده شود.