یادداشت؛

بهای زن در اسلام و غرب

بر اساس آموزه‌های ناب اسلامی، زنها، گران‌ترین موجود هستی هستند به گونه‌ای که حتی نگاه کردن به آنها هم، هزینه دارد و اگر کسی آن را پرداخت نکند، باید در روز رستاخیز، پاسخ دهد.
کد خبر: ۹۵۳۴۴۸۷
|
۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۴

به گزارش خبرگزاری بسیج از یزد؛ محمد علی خسروی در یادداشتی اورده است: بر اساس آموزه‌های ناب اسلامی، زنها، گران‌ترین موجود هستی هستند به گونه‌ای که حتی نگاه کردن به آن‌ها هم، هزینه دارد و اگر کسی آن را پرداخت نکند، باید در روز رستاخیز، پاسخ دهد.

هیچ کس حق ندارد به یک زن غیر محرم، نگاه کند مگر اینکه به او تعهد رسمی دهد که خوراک، پوشاک، مسکن و سایر نیاز‌های ضروری او را تأمین کند و آن هم به گونه‌ای که در عرف آن زن و دختر هست. تازه باید صداق و مهریه هم بدهد نه آنگونه که مرد بخواهد بلکه آن گونه که دختر بگوید.
ضمنا؛ زن هیچ وظیفه‌ای نسبت به آشپزی، کار در منزل و حتی شیر دادن به بچه ندارد و می‌تواند برای همه این موارد از شوهرش پول بگیرد و هم چنین، هر شرطی که لازم بداند می‌تواند در ضمن عقد، شرط کند؛ و البته مرد‌ها باید بدانند؛ خالق زن‌ها برای مردان بد اخلاق؛ تهدید‌های سخت و عذاب‌های جانکاهی را در نظر گرفته است که قابل اغماض نیست ولو شما همانند «سعدبن معاذ»، شهید معرکه بوده باشی! از سویی دیگر، تشویق‌های مکرر برای حسن اخلاق با همسر، در منزل، برای مردان لحاظ شده است که در حساب اخروی آنها، ذخیره خواهد شد.

اما در غرب، شما در هر شرایطی می‌توانید به زن‌ها نگاه کنید، اصولاً زنها، خاص نیستند و دسترسی به آن‌ها بسیار راحت و ارزان است و اصلا مجانی است و حتی ممکن است پیشنهاد از طرف آن‌ها باشد و در نهایت به سوی التماس محبت از مردان، سوق داده می‌شوند. یک مرد برای ارتباط با یک زن، هیچ تعهدی نباید بدهد و هر وقت هم خواست جدا شود، می‌تواند بدون هیچ مانعی، با احساسات و عواطف یک زن بازی کند واقعا مرد‌ها آزادند و زن‌ها بی‌پناه و رها.

درحقیقت؛ در فرهنگ غربی، مرد‌ها آزادند و زن‌ها رها. اما در اسلام، زنها؛ سالارند و مرد‌ها مسئول.

حالا شما مقایسه کنید؛ چقدر تفاوت است بین فرهنگ اسلام و فرهنگ غرب و چقدر نادانند زنان و دخترانی که «سالاری» می‌فروشند و «رهایی» می‌خرند! چه تجارت احمقانه‌ای! این در حالی است که قرآن سایه‌اش را بر سر همه گسترانده و همگان را به یک تجارت پر سود دعوت کرده است! و چقدر زیباست این آیه شریفه:"یَـٰٓأَیُّهَا ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ هَلۡ أَدُلُّکُمۡ عَلَىٰ تِجَٰرَةٖ تُنجِیکُم مِّنۡ عَذَابٍ أَلِیمٖ" (سوره صف، ۱۰)‌ای کسانی که ایمان آورده‌اید آیا می‌خواهید شما را به تجارتی راهنمایی کنم که شما را از عذاب دردناک نجات دهد؟. قرآن کریم، نسخه هدایت، حمایت و نجات انسان است اگر بفهمد!

*حجت‌الاسلام محمد علی خسروی_ استاد حوزه علمیه یزد

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار