۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
18:47
کد خبر : 9535685
۱۶:۱۸

۱۴۰۲/۰۶/۰۳
به مناسبت هفته دولت

پیام فرمانده سپاه خاتم الانبیاء(ص) شهرستان عسلویه

سرهنگ اسماعیل تاجیک فرمانده سپاه خاتم الانبیاء(ص) شهرستان عسلویه پیامی به مناسبت هفته دولت صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه، متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته اول شهریورماه که به نام و یاد دو یار جان برکف و مخلص این نظام به نام «هفته دولت» مزین شده، فرصت مغتنمی برای تجلیل و تجدید پیمان با شهیدانی است که تمام عمر خود را بی ادعا برای خدمتگزاری به مردم و نظام اسلامی در طبق اخلاص گذاشتند و زمینه‌های رشد و پیشرفت روزافزون کشور را فراهم کردند و همدلی و همزبانی را به منصه ظهور رساندند.

 

بی‌شک سیره و منش شهیدان «رجایی» و «باهنر» از یاران دیرین امام راحل و دلسوزان انقلاب تا ابد در اذهان مردم قدرشناس ایران اسلامی و دوستداران این نظام و انقلاب باقی است؛ شایسته است دولتمردان و خدمتگزاران امروز مردم با نصب‌العین قراردادن تدابیر و رهنمود‌های حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، با تأسی از راه و منش این دو خادم صدیق و شهید، در راستای عزت و سربلندی، تقویت وحدت ملی و توسعه و پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی از هیچ کوششی فروگذار نکنند و به دشمنان محکوم به شکست نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اجازه ندهند که میل و اراده خود را به مردم تحمیل کنند؛ چراکه هر توطئه خبیثانه دشمن علیه این نظام و انقلاب اسلامی فرجامی جز شکست و ناکامی نخواهد داشت.

 

در پایان اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت و به ویژه شهیدان رجایی و باهنر،هفته دولت را به همه دولتمردان خدوم و متعهد به ویژه مدیران شهرستان عسلویه تبریک عرض نموده و موفقیت همگان را در راستای تحقق آرمان های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از خداوند متعال خواهان و خواستارم.

 

سرهنگ پاسدار اسماعیل تاجیک

 

  فرمانده سپاه خاتم الانبیاء(ص) شهرستان عسلویه

 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید