کلاسهای تربیت و تعالی بستر مناسبی برای کسب معرفت است
حجت الاسلام حسین بیاتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ملایر با اشاره به اینکه یکی از ارکان و لازمههای یک بسیجی اخلاق و معنویت و اخلاص ایشان در قلب و زبان و رفتار است، اظهار کرد: آغاز تربیت و اخلاق پایان بیاخلاقی است و برای رشد و تقویت و تعالی و ارتقای معنوی و اخلاقی بسیجیان است.
وی افزود: در بین فرماندهان پایگاهها، شورای حوزهها، عقیدتی نظارت پایگاهها، مدیران اقشار، گردانها و بسیجیان شاخص جلساتی با عنوان دوره تربیت و تعالی ناحیه ای بسیجیان در چند دوره طی سال در سپاه ناحیه برگزار میشود.
مسئول عقیدتی سپاه ناحیه ملایر گفت: بسیجیان در این جلسات از متون و محتوای اعتقادی، اخلاقی، سیاسی، احکام و اساتید بهرهمند میشوند که با رضایتمندی بالا همراه است.
وی ادامه داد: یکی از ارکان یک بسیجی اخلاق و معنویت است که از ابتدای سالهای انقلاب اسلامی بلکه از زمانی که این سازمان، در گذشته با نام نیروی مقاومت بسیج شناخته میشد، در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد و پس از تصویب مجلس شورای اسلامی در دی ۱۳۵۹ بهطور قانونی رسمیت پیدا کرد و به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تعلق گرفت و نهادینه شد.
بیاتی افزود: نیروهای بسیجی در سالهای جنگ و دوران دفاع مقدس و بعد از آن گروههای جهادی و جنگ با داعش و جنگهای ترکیبی، کمک به نیازمندان و سیل زدگان، زلزلهزدگان، کرونا و بسیاری از جهات دیگر در کنار مردم بودند و این روحیات معنوی و اخلاق و پیروی از ولی امر مسلمین و یاری اسلام و مسلمین و مبارزه با دشمنان در قلب و زبان و رفتار آنها بروز میکرد.
وی با بیان اینکه کلاسهای تربیت و تعالی بستر مناسبی برای کسب معرفت است، گفت: حضور بسیجیان در کلاسهای اخلاقی، معنوی، اعتقادی و سیاسی با عنوان تربیت و تعالی طبق ابلاغیات تربیت و آموزش عقیدتی سیاسی استان در ۱۵جلسه سه روزه همراه با تقدیر و تجلیل از مدیران و مربیان عقیدتی سیاسی در حوزههای مقاومت برگزار شد.
انتهای پیام/