۱۴ / فروردين / ۱۴۰۴ - 03 April 2025
01:54
کد خبر : 9551970
۲۲:۴۸

۱۴۰۲/۰۸/۱۴
رضانیا:

راه نجات امروز حرکت در مسیر تحولی با الگوی حکمرانی ولایی است

همدان-معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه کار در آموزش و پرورش سخت، حساس و پیچیده است چرا که می‌خواهیم انسان تربیت کنیم، گفت: راه نجات امروز، حرکت در مسیرتحولی با الگوی حکمرانی ولایی است.
راه نجات امروز حرکت در مسیر تحولی با الگوی حکمرانی ولایی است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حسن رضانیا امروز در تکریم و معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان که در خانه معلمان برگزار شد، با بیان اینکه آنچه در آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت بیش از پیش به آن نیاز داریم، برخورداری از الگوی حکمرانی ولایی است، اظهار کرد: نمره جامعه فرهنگیان کشور و دانش آموزان در دفاع از مظلومیت فلسطین و غزه نمره ممتاز بود.

وی افزود: امت اسلام دچار فتنه بزرگ از سمت و سوی جبهه کفر و استکبار شده است و حضور اجتماعی و پر معنا و پیام دار شما خواهران و برادران در راهپیمایی ۱۳ آبان عالی بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان با بیان اینکه کار در آموزش و پرورش سخت، حساس و پیچیده است چرا که می‌خواهیم انسان تربیت کنیم، بیان کرد: راه نجات امروز، حرکت در مسیرتحولی با الگوی حکمرانی ولایی است.

وی با توصیه بر اینکه فرصت کم است و اجازه غفلت کردن نداریم، گفت: رمز موفقیت جذب حداکثری، دفع حداقلی و حکمرانی از نظام ولایی است.

رضانیا با بیان اینکه آنچه امروز در آموزش و پرورش ما اتفاق افتاده نتیجه عملکرد دیروز ما است، با اشاره بر اینکه تصمیم‌گیری‌های دیروز نتیجه‌اش امروز است، گفت: باید در چارچوب نظام ولایی حرکت کرد و راه نجات این است ولاغیر.

وی با بیان اینکه اعتماد سرمایه است، به مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان همدان گفت: به توانمندی، انقلابی و تحول خواهی شما اعتماد شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار همدان افزود: مشارکت همه کسانی که صاحب نظر، خبره و تخصص در تعلیم و تربیت دارند و از ایده ها و تخصص و افکار و اندیشه هایی که می‌تواند آموزش و پرورش را جهشی بالا بیاورند، استفاده کنید.

وی گفت: با همین امکانات کشور در آموزش و پرورش تحول آفرین باشیم و دفع را به حداقل برسانیم.

* فرهنگ ایثار و شهادت یکی از مولفه‌های اساسی سند تحول بنیادین است

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه اگر امروز توفیق خدمتگزاری در نظام جمهوری اسلامی ایران نصیب ما شده است، همه از برکت وجود شهدا و از جان‌گذشتگی آنهاست، فرهنگ ایثار و شهادت را یکی از مولفه‌های اساسی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش عنوان کرد.

شیدایی بیان کرد: وظیفه و رسالت ما این است که در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و توجه به این حوزه عظیم فرهنگی گام برداریم‌.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌های آقای زارعی در دوره تصدی سرپرستی، با بیان اینکه در حوزه آموزش و پرورش تلاش‌های زیادی صورت گرفته است، اظهار کرد: باید با تلاش خود دستگاه تعلیم و تربیت استان را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه آموزش و پرورش از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است، ابراز امیدواری کرد: با کمک دستگاه‌‌های اجرایی سرعت حرکت رو به جلو در آموزش و پرورش استان افزایش یابد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت در دین مبین اسلام افزود: شغل معلمی و تعلیم و تعلم در آموزه های دینی اسلام ارزشمندترین و مهم‌ترین کار عنوان شده و خداوند متعال خود را به عنوان معلم معرفی کرده است.

شیدایی تصریح کرد: بر همین اساس است که فرهنگیان باید کار خود را مهم و ارزشمند بدانند و تلاش کنند تا در این مسیر باقدرت و انگیزه به سوی اهداف مقدس خود و تربیت فرزندان این مرز و بوم حرکت کنند.

*رشد ۵۴ درصدی مجموعه‌های ورزشی در دولت سیزدهم

مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان همدان نیز با بیان اینکه مردمی سازی در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد، گفت: در راستای افزایش شور و نشاط دانش آموزان مجموعه‌های ورزشی در دولت سیزدهم از ۱۳۰ مورد به ۲۰۰ مورد افزایش یافت و با کمک‌های مردمی یک زمین چمن مصنوعی با مبلغ ۹۰ میلیارد ریال نیز افتتاح شد.

محمود نقوی از افزایش و ارتقای سطح ۱۱ پله ای نهضت سواد آموزی استان در راستای کاهش بی سوادی خبر داد و افزود: عشایر استان که معلم نداشتند در دولت سیزدهم صاحب معلم شدند.

وی با تاکید بر نگاه حمایتی دولت سیزدهم به آموزش و پرورش گفت: رویکرد دولت قبل خصوصی سازی آموزش و پرورش بوده و انجام رتبه بندی معلمان هشت سال بر زمین ماند، بر همین اساس در سال ۱۴۰۰ فقط سه درصد از بودجه دولت به آموزش و پرورش اختصاص یافت، اما در سال جاری این رقم به ۱۱ درصد رسیده است.

مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان همدان افزود: سهم استخدام در آموزش و پرورش استان همدان در دولت قبل ۱.۲ بوده که امسال این رقم با حمایت و پشتیبانی های استاندار و امام جمعه همدان به ۲.۲ رسیده است، البته چند سال طول می کشد تا کمبود نیرو در آموزش و پرورش همدان به طور کامل جبران شود.

وی تصریح کرد: برگزاری ۲ هزار یادواره شهدا، پخش اذان در وقت شرعی، انعقاد تفاهم نامه با مساجد، کتابخانه‌های عمومی، کانون پرورش فکری کودکان و نوسازی مدارس از اقدامات این اداه کل در دولت سیزدهم است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید