۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
23:58
کد خبر : 9552685
۰۹:۴۵

۱۴۰۲/۰۸/۱۸

لزوم تقویت روحیه علمی و پژوهشی در بین بسیجیان/ مساجد قرارگاه های فرهنگی هستند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ بر لزوم تقویت روحیه علمی و پژوهشی در بین بسیجیان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان غربی، سرهنگ پاسدار منصور یوسفی امروز در دوره توانمند سازی بسیجیان که با حضور اعضای شورای حوزه ، پایگاه و سرگروه های صالحین برادر و خواهر در محل حسینیه امام خامنه ای(مد ظله العالی) برگزار شد به تشریح بیانیه گام دوم انقلاب با رویکرد تربیتی پرداخت و گفت: آن تعلیم و تربیتی سالم است که نفر را به فعالیت وا دارد و ثانیا تغییرات رفتاری در او بجای گذارد.

وی با اشاره به اینکه فرامین رهبر انقلاب پیرامون مسائل تربیتی بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد، خاطر نشان کرد: توصیه‌ها و فرامین رهبر انقلاب در پرتو امید هستند چرا که ضروری است در اوضاع کنونی جامعه، نگاه خوشبینانه و امیدواری رواج یابد.

سرهنگ یوسفی با تاکید بر لزوم تقویت روحیه علمی و پژوهشی در بین بسیجیان گفت: مقام معظم رهبری همواره بر دانایی و توانایی جوانان تاکید داشته‌اند.

این مسئول ترویج معنویت و اخلاق را یکی از اساسی‌ترین پایه‌های تربیت دانست و افزود: اگرچه باید در علم و پژوهش پیشرفت کنیم اما توجه به معنویت جوانان بدون شک مهمتر است.

وی عدالتخواهی، مبارزه با فساد، عزت ملی و سبک زندگی اسلامی را از برجسته‌ترین ویژگی‌های یک جوان انقلابی دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب وجود منابع عظیم زیرزمینی و منابع انسانی را در بیانیه گام دوم برشمرده و جوانان را از وجود ذخایر و منابع ایران برای موفقیت‌های بزرگ آگاه کرده است.

سرهنگ یوسفی در ادامه به نقش محوری مساجد در جامعه اسلامی اشاره کرد و گفت: مسجد قرارگاه فرهنگی است و در محله اسلامی باید مساجد محور و کانون همه فعالیت‌ها باشند لذا پایگاهها باید جوانان را به طرف مسجد سوق دهند؛ و این یک سیاست استکباری است که مساجد ما خالی و خیابانهای ما شلوغ باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید