پخت و توزیع ۵ تن آش و ۵ هزار پرس غذای نذری در مراغه
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، برای پخت این آش نذری ۲ تن سبزی، ۴۰۰ کیلو نخود، ۲۰۰ کیلو عدس و لوبیا، ۵۰۰ کیلو روغن و دیگر ملزومات استفاده شده است.
همچنین موکب جوانان فاطمی مراغه، پنج هزار پرس غذای نذری، پخت و توزیع کردند.
مسئول موکب جوانان فاطمی مراغه گفت: این موکب از سال ۸۴ همزمان با ایام فاطمیه در میدان عبدالقادر مراغه برپا میشود.
مهری افزود: در روز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) پنج هزار پرس غذای گرم شامل چلو کباب، پخت و توزیع شد.
وی اضافه کرد: برای پخت این غذای نذری ۵۰۰ کیلوگرم برنج و ۳۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز و نزدیک به ۲۰۰ کیلوگرم گوجه و پیاز تهیه شده است.
مسئول موکب جوانان فاطمی مراغه گفت: جوانان مراغهای برای برپایی این ایستگاه و پخت احسان فاطمی، ۲۵۰ میلیون تومان هزینه کرده اند.
۱۰ موکب و ایستگاه صلواتی در ورودی ها، معابر و میادین شهر، همزمان سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در شهرستان مراغه، پذیرای عزاداران فاطمی بود.