بهگزارش خبرگزاری بسیج خوزستان علی حداد اظهار کرد: برگزاری جشن شب چله و احیاء و یادآوری سنن ایرانی اسلامی و پاسداشت جایگاه خانواده در این شب، باعث گردآمدن هنرمندان، هنردوستان، صنعتگران و مردم فرهنگدوست خوزستان در بهبهان شد، که این برنامه به دلیل پخش تلویزیونی مستقیم، با استقبال بسیار خوبی از سوی مردم مواجه شد.
سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی بهبهان افزود: او با اشاره به برگزاری جشن شب چله در راستای همین فعالیتها گفت: آیینها و آداب و رسوم هر ملت، سازنده عناصر فرهنگی جامعه محسوب میشوند و تنوع و تعداد آیینها و آداب و رسوم دلیل غنای فرهنگی یک جامعه است.
حداد افزود: بدون تردید بازشناسی عناصر فرهنگی آئینهایی مانند شب چله (یلدا) ما را با فرهنگ کهن این مرز بوم آشناتر خواهد کرد؛ شبی که کدورتها را باید کنار نهاد و بر گرد یک کرسی و با حرارت و گرمای حضور افراد فامیل شبی خاطرهانگیز را رقم زد. شبی که بهانهای است برای آفریدن شادیها و به همین بهانه و در راستای ایجاد نشاط و امیدافزایی در جامعه، جشن شب چله باحضور هنرمندان شناختهشده و برخی از چهرههای خوشنام برگزار شد .
او خاطرنشان کرد: اجرای موسیقی لری بختیاری، مشاعره، گفتگو با چند نوجوان مبتلا به سرطان در راستای افزایش امید در جامعه، شاهنامهخوانی، مثنویخوانی و فال گرفتن با دیوان حافظ توسط بزرگان و ادبا از دیگر بخشهای این جشن شبانه در روزهای ابتدایی زمستان بود.
در روز ۹ آذر ۱۴۰۱ در جریان سومین روز از هفدهمین نشست «کمیتهٔ بینالدولی یونسکو برای پاسداری از میراثفرهنگی ناملموس» در شهر رباط مراکش مراسم یلدا/چله به عنوان میراث مشترک دو کشور ایران و افغانستان به ثبت جهانی رسید.