۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
13:16
کد خبر : 9566521
۱۱:۵۴

۱۴۰۲/۱۰/۰۹
معاون پارلمانی رئیس‌جمهور

حماسه ۹ دی نباید فراموش شود/ جنایات اسرائیل در غزه ماهیت دنیای استکبار را بر همگان آشکار کرد

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: امروز در پی جنایات رژیم صهیونیستی که با حمایت آمریکا در حال انجام است، سایر ملت‌ها نیز به ماهیت استکبار جهانی پی برده‌اند.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز در بزرگداشت یوم‌الله ۹ دی در مسجد الزهرا(س) شهر اراک با تاکید بر اینکه روزهای تاریخ‌ساز نبایستی به فراموشی سپرده شود، گفت: روزهایی که تحولاتی اتفاق افتاده و یک نقطه عطف محسوب می‌شود مانند یوم‌الله 9 دی نبایستی فراموش شود.

حماسه ۹ دی نباید فراموش شود

وی افزود: معرف، بینش، بصیرت شناخت عمیق اقتضا می‌کند که ما از این تحولات درس بگیرم و مانع تکرار آن‌ها شویم چرا که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مسیری گام برمی‌دارد که قدرت‌های جهانی آن را بر نمی‌تابند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) به هیمنه استکبار جهانی ضربه وارد کرد؛ این تصور را که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی داشتند که اگر یک حکومتی حمایت آمریکا را داشته باشد همواره قدرتمند و پیروز خواهد بود را به چالش کشید و رژیم ستم‌شاهی را که از حمایت استکبار جهانی برخوردار بود را به زیر کشید.

حسینی با تاکید بر اینکه حضرت امام خمینی(ره) یک نگاه اساسی و انقلابی داشت و توانست تحول بزرگی را در تاریخ ایجاد کند، گفت: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمن با حربه‌ها و ترفندهای مختلف درصدد بود تا انقلاب نوپای اسلامی را از پای درآورد؛ تحمیل جنگ هشت ساله، تحریم اقتصادی، ترور، ... تا فتنه 88 که در امتداد انقلاب‌های رنگین و کودتاهای مخملی در کشور ما رقم خورد.

اغتشاشات با هدف متوقف کردن حرکت دولت و خسارت‌زدن به کشور بود

وی به توطئه دشمن در سال گذشته اشاره کرد و افزود: سال گذشته نیز دشمن به شکل دیگری این فتنه را در کشور اجرایی کرد البته با خشونت و وضوح بیشتری آن را در کف خیابان‌ها اجرا کرد و ماهیت خود را نشان دادند؛ اغتشاشات را با هدف متوقف کردن حرکت دولت انقلابی و خسارت‌زدن به کشور طراحی و اجرا کردند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: چه بسا در آینده نیز دشمن درصدد باشد تا چنین فتنه‌هایی را اجرایی سازد؛ لذا می‌طلبد این روزهای تحول ساز و تاریخ‌ساز که نشان از بصیرت و معرفت ملت دارد را فراموش نکنیم و بازخوانی داشته باشیم.

جنایات اسرائیل آبروی کشورهای مدعی دموکراسی را برد

حسینی با تاکید بر اینکه ملت ایران طلایه‌دار شناخت و بصیرت است، گفت: امروز در پی جنایات رژیم صهیونیستی که با حمایت آمریکا در حال انجام است، سایر ملت‌ها نیز به ماهیت استکبار جهانی پی برده‌اند؛ نقاب نفاق در حال کنار رفتن است؛ حقوق بشر، آزادی و دموکراسی و امنیت در کشورهای جهان حتی خود آمریکا زیر سوال رفته است.

وی با تاکید بر اینکه غزه یک امتحان بزرگ انسانیت است، افزود: ماهیت واقعی جبهه باطل در جنایات غزه بر همگان نمایان شد.

جبهه مقاومت برگرفته از اندیشه امام خمینی(ره) است

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور جبهه مقاومت را برگرفته از اندیشه امام خمینی(ره) دانست و گفت: امام راحل ماهیت استکبار جهانی را از روز اول افشا کردند. جبهه مقاومت و انصارالله برگرفته از مقاومت ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی است.

حسینی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری در قطع شریان‌های حیاتی رژیم اشغالگر گفت: امروز باید شریان‌های حیاتی و اقتصادی اسرائیل را از بین برد چراکه این رژیم غاصب و جنایتکار جلوی ورود آب، غذا و دارو و ... را به غزه گرفته است. نباید اجازه داد که همچنان این رژیم در جهان به حیات خود ادامه دهد.

وی افزود: جبهه مقاومت اسلامی تا به امروز ضربات سنگینی را به رژیم غاصب صهیونیستی وارد کرده و هیمنه پوشالی آن را در هم شکسته است. اسرا و کشته‌ها، آوارگی شهرک نشینان، بار سنگینی را به این رژیم تحمیل کرده که توان تاب آوری نخواهد داشت.

روشنگری و بصیرت لازمه مقابله با توطئه‌های دشمن

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی معادلات جهان را بر هم زد و منافع جبهه باطل را به مخاطره انداخت لذا استکبار جهانی هیچ گاه دست از توطئه و ترفند علیه نظام اسلامی برنخواهد داشت و در آینده نیز حربه‌های متعددی را علیه ما به کار خواهند گرفت؛ اما با روشنگری و بصیرت افزایی این توطئه‌ها نیز به نتیجه نمی‌رسد.

حسینی ادامه داد: نظام اسلامی همواره با سعه صدر پیش رفته است، در سال 88، هشت ماه کشور را به هم ریختند ولی بالاخره کاسه صبر مردم لبریز شد و بساط فریب خوردگان با حضور گسترده و بصیر مردم در 9 دی جمع شد.

مردم سالاری محض در نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم است

وی افزود: انقلاب اسلامی، ا یک انقلاب مردمی است و مردم خود سرنوشت را با مشارکت در انتخاب رقم می‌زنند. مردم سالاری به معنای واقعی حاکم است و همه امور بر پایه رأی مردم شکل گرفته است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با تاکید بر وجود مشکلات و کاستی‌ها گفت: می‌طلبد مردم در انتخاب خود دقت داشته باشند و افراد اصلح را انتخاب کنند؛ نظام ما این فرصت و مجال را ایجاد کرده تا  همه افراد از اقار مختلف وارد صحنه انتخابات شوند.

حضور حداکثری در انتخابات عامل تقویت نظام است

حسینی با تاکید بر اینکه انحرافات با حضور رهبر معظم انقلاب کاملا مدیریت و تعیین تکلیف می‌شود، گفت: کشور هشت سال با کم کاری روبرو بوده است اما در دولت سیزدهم بسیاری از چالش‌ها رفع شد؛ دولت مردمی با تمام توان پای کار است هرچند مشکلات و ایراداتی وجود دارد و کسی منکر نمی‌شود ولی کار با تلاش شبانه‌روزی در حال پیشرفت است.

وی افزود: درست است که مشکلاتی وجود دارد و با تورم و رشد نقدینگی مواجه هستیم، اما در مقابل، رشد اقتصادی را شاهدیم و تحرک و پویایی در کشور آغاز شده است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: با حضور گسترده در انتخابات پیش‌رو می‌توان اقتدار ملی و اقتدار جبهه مقاومت را رقم زد؛ اگر مشارکت بالایی در انتخابات داشته باشیم در مسائل منطقه و جهانی اثرگذار خواهیم بود و قطعا به واسطه این وحدت می‌توان امنیت و اقتصاد را تقویت کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید