۲۴ / خرداد / ۱۴۰۴ - 14 June 2025
22:57
کد خبر : 9568073
۱۳:۵۸

۱۴۰۲/۱۰/۱۴
استاندار البرز:

احداث ۲ هزار هکتار گلخانه در البرز با جدیت دنبال شود/احداث گلخانه در البرز به مجوز نیاز ندارد

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: البرز دارای اراضی مستعد کشاورز بسیاری است که برای جلوگیری از تغییر کاربری‌ها و تضییع حقوق آیندگان و همچنین افزایش بهره‌وری و اشتغالزایی باید به گلخانه تبدیل شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، مجتبی عبداللهی استاندار البرز در کارگروه زیربنایی استان که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با تاکید بر اهمیت و ضرورت حفظ و حراست از اراضی کشاورزی استان، افزود: اراضی کشاورزی استان بویژه در روستا‌ها دارای ارزش بالایی هستند که در بیشتر مواقع مورد توجه افراد سودجو با هدف ساخت و ساز غیرمجاز و تغییر کاربری قرار می‌گیرند.
وی ادامه داد: می‌توان این اراضی را به سمت احداث گلخانه هدایت کرد تا با حفظ کاربری زمین، افزایش بهره وری، صرفه جویی در مصرف آب، توسعه تولید، صادرات و اشتغال را همراه داشته باشد.
عبداللهی گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود، براساس چشم انداز ترسیم شده باید ۲ هزار هکتار به اراضی گلخانه‌ای البرز اضافه شود از این رو مسئولان مربوطه باید با جدیت برای تحقق این هدف اقدام کنند.
وی افزود: احداث گلخانه در البرز به هیچ گونه مجوزی نیاز ندارد و از کسانی که به این امر ورود کنند حمایت ویژه‌ای صورت می‌گیرد.
عبداللهی گفت: اکنون احداث ۴۷۵ هکتار گلخانه در اراضی استان در دستور کار است که انتظار می‌رود متولیان امر پیگیری لازم جهت تسریع آن را داشته باشند.
در کارگروه زیربنایی این هفته ۷ طرح مورد بررسی قرار گرفته و رای گیری نهایی جهت تصویب آن‌ها در شورای برنامه ریزی و توسعه استان، صورت می‌گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید