به گزارش خبرگزاری بسیج، حجتالاسلام عمران احمدی گفت: انتظار در اسلام از اهمیت ویژهای برخوردار است که توصیه زیادی به آن شده و اینکه اعمال خود را با افراد منتظر منطبق سازیم.
وی افزود: انتظار از یک منجی و باور به ظهور حضرت مهدی (عج) در اسلام، بهعنوان یک انگیزه برای مبارزه با ظالمان و نیروهای ستمکار آمده واین انتظار بهعنوان یک عامل تحریککننده برای بهبود وضعیت امت، جلوگیری از ستم و برقراری عدالت آینده، مورد تأکید است.
مدرس دانشگاه گفت: ارزش شب نیمه شعبان و خصوصیت آن پس از شب قدر یکی از ویژگیهای مهم نیمه شعبان است، زیرا به باور اسلامی این شب بسیار مهم و موفق بخت است.
احمدی بیان داشت: ذکر فضیلت و برکت نیمه شعبان بر اساس روایات اهلبیت (علیهمالسلام)، بهمنظور تشویق به عبادت و تلاش برای طلب بخشش و مغفرت از خداوند میتواند سعادت دنیا و آخرت ما تأمین کرده و ما را در صف منتظران ظهور قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: نکتهای که باید به آن اشاره کرد این است که نیاز به احیای فرهنگ انتظار و تبدیل انتظار به یک فرهنگ در جامعه داریم؛ بنابراین تمام اقشار جامعه مسئول هستند که برای حفظ و احیای این فرهنگ مهم و تلاش کنند.
مدرس دانشگاه اظهار داشت: در متون اسلامی و روایات صفات منتظران ظهور برشمردهشده که از انسانهای صالح جامعه هستند و دارای صفات اخلاقی ویژهای هستند؛ به همین دلیل توصیهها تأکیدات ویژهای از سوی امامان معصوم بر فرهنگ انتظار صورتگرفته است.
وی تصریح کرد: تبیین فرهنگ انتظار ضروری است و همه وظیفه داریم تا جامعه را به سمت تحقق مقدمات ظهور امامزمان (عج) سوق دهیم و به همین ترتیب نیمه شعبان هر سال یک نقطه شروع و تأکید ویژه برای فراهمآوردن مقدمات ظهور منجی است.