محمد کاظم قشقاوی در گفت وگو با خبرگزاری بسیج لرستان در رابطه با تاریخچه رادیو لرستان گفت : از سال ۱۳۳۰ احداث اولین فرستنده استان آغاز به کار کرد و در سال ۱۳۳۱ پخش مقطعی برنامه ها آغاز شد ولی فرستنده مستقل رادیو لرستان در ۱۳۵۱ شروع به کار کرد.
وی افزود: در سال ۱۳۷۶ شبکه مستقل رادیو لرستان با روزی ۱۶ ساعت شروع به کار کرد و از سال ۱۳۹۱ تاکنون به طور ۲۴ ساعته برنامه هایی بنا به سیاست سازمان صدا و سیما مانند صبحگاهی، عصرانه ، موسیقی ، اخبار ، سرگرمی ، مسابقه ، خانواده و...دارد که ۳۰ تا ۴۰ درصد آنها به صورت زنده و باقی به صورت غیر زنده پخش می شوند.
معاون صدای لرستان با بیان اینکه ۹۰ درصد استان تحت پوشش رادیو لرستان و ۸۰ درصد مردم تحت پوشش رادیوهای سراسری هستند، رادیو لرستان را نماینده کوچکی از سازمان در استان دانست که کارهای بزرگی انجام می دهد و تاکید کرد: میزان حضور و رضایت مندی بالای ۹۰ درصد مردم سرمایه عظیم رادیو لرستان است که با توجه به پتانسیل بالای استان در زمینه گردشگری، موسیقی ، تنوع اقوام و زیست بوم ، رادیو بستری مناسب برای استعداد یابی و آموزش است که با طرح های مدنظر جهت استعداد یابی گویندگان و هنرمندان مخاطب و پخش صدای آنها و آموزششان قصد داریم استان را به .......مبدل کنیم.
وی خاطر نشان کرد : در عصر رسانه که انواع رسانه های دیجیتال، مکتوب و فضای مجازی وجود دارد، رادیو رسانه ای سهل الوصول و قابل اطمینان در ارائه اخبار و اتفاقات است که پابه پای سایر ارگان های کشور و نظام جمهوری اسلامی ایران در ارائه خدمات همیشه حاضر و تاثیرگذار بوده است.
قشقاوی تصریح کرد: چنانچه در سیل ۱۳۹۸ علاوه بر اطلاع رسانی به موقع به مردم و مسئولان موجب جان افراد زیادی شد و یا در سایر اتفاقات طبیعی،ملی و مذهبی چون انتخابات ، راه پیمایی ها ، فراگیری بیماری کرونا و...همیشه در کنار مسئولان و مردم و همپای نظام بوده است.
نماینده رادیو لرستان در پایان ضمن قدردانی از خانواده صدا و سیما از عوامل زمینی و هوایی تا عوامل فنی و پخش و هنرمندان،خواستار تعامل و مساعدت با همه ارگان ها مانند استانداری و بهداشت و خبرگزاری ها و.. شد و وجود دو رادیو لرستان و رادیو شهری بروجرد را در استان کافی دانست و بیان کرد: ما با توجه به گذر زمان و رشد تکنولوژی مدام در حال به روز رسانی و تولید برنامه های جدید و ارائه اطلاعات جدید مناسب با نیاز مخاطبان در همه زمینه ها هستیم، که این امر با مساعدت گروه های پژوهشی و علمی سازمان و حضور کارشناسان هستیم.