خبرهای داغ:
میرزایی:

مرکز غربالگری سرطان بیمارستان مهر ملایر نخستین مرکز در استان همدان است

همدان-مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با بیان اینکه مرکز غربالگری سرطان بیمارستان مهر ملایر نخستین مرکز غربالگری در استان همدان است، گفت: مرکز ناباروری نیز با حضور متخصصان در سطح دو ارائه می‌دهد.
کد خبر: ۹۵۹۴۲۷۷
|
۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
مرکز غربالگری سرطان بیمارستان مهر ملایر نخستین مرکز در استان همدان است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، کریم میرزایی در جمع خبرنگاران در ملایر ضمن تبریک هفته سلامت اظهار کرد: برنامه‌های امسال هفته سلامت با شعار «سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت» از ابتدای اردیبهشت ماه شروع و تا هفتم اردیبهشت ادامه دارد.

وی با اشاره به اهمیت بحث سلامت به عنوان یک نعمت الهی و مهم برای هر فرد افزود: حوزه بهداشت و درمان نیز در راستای بهداشت مردم وظیفه خود را به خوبی دانسته و از دور افتادترین نقاط  تا امروز درراستای سلامتی مردم و جامعه تلاش کرده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با گریزی به اقدامات صورت گرفته در بهداشت و درمان کشور از ابتدای انقلاب تا به امروز حوزه‌های مختلف تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات سال‌های اخیر حوزه بهداشت و درمان غربالگری بیماری‌های دیابت و فشار خون بوده که به صورت رایگان در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت عدالت در سلامت  و بهداشت و درمان افزود: خوشبختانه در حوزه‌های پزشکان متخصص، تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی در سطح کشور به خودکفایی رسیدیم.

میرزایی با بیان اینکه با توجه به شیوه های تغییر زندگی و سبک تغذیه بسیاری از افراد جامعه در معرض بیماری‌های قلبی و دیابت قرار دارند، تصریح کرد: بسیاری از افراد از بیماری خود مطلع نبوده و انجام این غربالگری‌ها باعث شد تا افراد بیمار در معرض درمان قرار گرفته ویا روند درمان خود را طی کنند.

وی با بیان اینکه در این راستا در شهرستان ملایر نیز در شهر و روستا غربالگری  دیابت و فشار خون انجام شد، افزود: در این زمینه در استان همدان برتر هستیم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر یکی از ضروری‌ترین حوزه‌های بخش بهداشت و سلامت را در سال‌های اخیر توجه به  حوزه جمعیتی دانست و گفت: در این زمینه همه مردم باید پای کار بیایند و اگر کوتاهی صورت گیرد قطعا در آینده جامعه‌ای سالمند در کشور خواهیم داشت.

وی یکی از مهمترین علت‌های پیشرفت و سرمایه هر کشور را  نیروی انسانی جوان آن جامعه دانست و افزود: با توجه به تاکیدات رهبری مبنی بر توجه به مسئله جمعیت باید اقدامات بهتری صورت گیرد تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.

میرزایی با اشاره به  اینکه امید به زندگی در کشور طی ۴۵ سال گذشته افزایش یافته و به ۷۵ سال رسیده است، تصریح کرد: این امر نشان دهنده اقدامات مناسب بهداشت و درمان در حوزه سلامت است و این اقدامات باید بیشتر شود.

وی با بیان اینکه نرخ باروری از عدد هفت در سال ۱۳۵۷ امروز به عدد ۱.۲ کاهش یافته است، افزود: در سال ۱۴۲۰ جمعیت سالمندی کشور دو براب می شود ودر سال ۱۴۲۹ از هر ۴ نفر یک نفر سالمند داریم.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر به اقدامات صورت گرفته در حوزه  مراکز درمانی و تجهیزات اشاره کرد و افزود: غربالگری سرطان و ارائه خدمات ماموگرافی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، مرکز ناباروری و درمانگاه دیابت از جمله بخش‌های بیمارستان مهراست  که به مردم خدمات ارائه می دهند.

وی با اشاره به اینکه مرکز غربالگری سرطان بیمارستان مهر نخستین مرکز غربالگری در سطح استان است، گفت: مرکز ناباروری نیز با حضور متخصصان زنان، طب سنتی، کارشناسان مامایی و پاتولوژی با هدف جوانی جمعیت خدماتی در سطح دو ارائه می‌دهد که امیدواریم با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی همدان سطح این خدمات به رتبه سه برسد.

میرزایی با اشاره به اینکه در حال حاضر فقط بیماران قلبی و آنژیوگرافی برای درمان به مرکز استان اعزام می‌شوند، ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی مرکز آنژیوگرافی این مشکل نیز حل شود که دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده ای نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

وی از افزایش تعداد تخت‌های بخش نوزادان بیمارستان مهر از ۲۰ تخت به ۴۰ تخت به همت خیرین خبر داد و یادآور شد:  تخت‌های بخش آی سی یو نوزدان از ۱۲ تخت به ۱۸ تخت رسیده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با تاکید بر اینکه بخش پاتولوژی بیمارستان مهر نیز در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: در حال حاضر شیمی درمانی بیماران سرطانی در ملایر انجام می شود.

وی با بیان اینکه دستگاه آنژیوگرافی به همت یک خیر خریداری شده و با کامل شدن فضای فیزیکی مرکز، در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسیداز خریداری تجهیزات پزشکی برای بیمارستان امام حسین(ع) به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان توسط یک خیر خبر داد و افزود: موانع بهره‌برداری از بیمارستان امیرالمومنین(ع) روستای گوراب برطرف و تجهیزات بیمارستان خریداری و مجوز انشعابات اخذ شده است و در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد.

میرزایی از افزایش تعداد اتاق عمل‌های بیمارستان امام حسین(ع) از ۴ اتاق به هشت اتاق خبر داد وافزود: با ساخت و بهره‌برداری  از دو پایگاه فوریت های پزشکی که  به همت خیرین در حال انجام است تعداد پایگاه های فوریت های پزشکی در ملایر به ۱۲ پایگاه می‌رسد.

وی با بیان اینکه با  پیگیری های مختلف برای ارتقا دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی  در حال حاضر نامه‌ای مبنی بر ارتقاء دانشکده پرستاری به علوم پزشکی به دست ما نرسیده است اما سعی می‌کنیم بتوانیم دانشکده علوم پزشکی مستقلی داشته باشیم، گفت: در حال حاضر حدود ۴۰۰ نفر در این دانشکده در رشتهای مختلف تحصیل می‌کنند و سال آینده این رشته ها افرایش خواهد داشت.

مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به اینکه زمین برای ساخت بیمارستان آموزشی در ملایر تامین شده است، تصریح کرد:در حال اخذ مجوزهای لازم هستیم تا عملیات اجرایی این بیمارستان را آغاز کنیم.

* ۶۶.۷ درصد جمعیت ملایر غربالگری دیابت و فشار خون شدند

رئیس مرکز بهداشت و درمان ملایر در ادامه نیز با اشاره به اینکه حفظ سلامت یک مسئله شرعی و اجتماعی است و هر فرد باید در راستای سلامت فردی و اجتماعی خود بکوشد، گفت: نخستین هدف شبکه بهداشت و درمان ارائه مراقبت‌های اولیه بهداشتی یعنی همان خدماتی است که در مراکز بهداشت انجام می‌شود و خوشبختانه بهداشت در همه شاخص‌ها، تغییر و تحولات خوبی داشته است.

علی حیدری از آمار بالای بیماری‌های غیر واگیر از جمله بیماری‌های قلبی و عروقی که به شیوه زندگی مربوط می‌شود، خبر داد و گفت: امسال ۵۱ درصد جمعیت در سطح شهر ملایر و ۹۷.۲ درصد جمعیت روستاها غربالگری دیابت و فشار خون شدند.

وی با بیان اینکه در مجموع ۶۶.۷ درصد جمعیت شهرستان ملایر غربالگری دیابت و فشار خون شدند، گفت: ۲۹.۳ درصد بیماران دارای فشار خون و ۲۴.۸ درصد افراد دارای استعداد دیابت که هنوز مبتلا نشدند را شناسایی کردیم.

رئیس مرکز بهداشت و درمان ملایر با اشاره به اجرای طرح پزشک سلامت خانواده افزود: در این طرح یک مراقب سلامت که همان بهورز است در کنار پزشک حضور دارد تا با تلفیق طرح پزشک خانواده با بهداشت، نتیجه بهتری داشته باشیم؛ زیر ساخت های این طرح در حال انجام است و سال ۱۴۰۴ در شهرستان اجرا خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت ترویج ازدواج به موقع و آسان توسط دستگاه ها و ادارات گفت: در حال حاضر ازدواج رشد منفی دارد و باید ازدواج به موقع، به هنگام و آسان را در جامعه به یک فرهنگ تبدیل کنیم.

حیدری به طرح جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: جامعه سالمندی یکی از تهدیدات بهداشتی است  البته خوشبختانه از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۲ تعداد تولدها از ۳۵۳۹ به ۳۵۸۸ رسیده و یک درصد افزایش یافته است.

وی به برنامه های هفته سلامت در ملایر اشاره کرد و گفت: این برنامه ها  با همکاری آموزش و پرورش و دیگر دستگاه‌های شهرستان در حال انجام است که شامل برگزاری برنامه های اموزشی، خدماتی  ورزش همگانی و ... در حوزه سلامت برای قشرهای مختلف جامعه است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار