به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، آیتالله سید محمد کاظم مدرسی در خطبههای نماز جمعه این هفته و در محل محمدآباد یزد ضمن توصیه اکید به رعایت تقوا و پرهیز از گناه اظهار کرد: ایمان باوری قطعی است که دارای تفاوت نسبت به اعتقاد است؛ امدادهای غیبی یکی از نعمتهای الهی است که مصادیقی از آن در نجات حضرت یوسف (ع)، نجات خانه خدا از سپاه ابرهه، نجات حضرت موسی (ع) را میتوان مشاهده کرد و این مهم نیز در واقعه طبس به خوبی ثبت شد.
وی افزود: شرایطی برای دریافت امداد غیبی وجود دارد که میتوان به ایمان، تقوا، صبر و بردباری، استقامت، جهاد و اخلاص اشاره کرد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد ادامه داد: آنچه که میتواند موجب تقویت و عزت انسان شود تقوا است و توکل نیز موجب قدرت انسان میشود.
*همه اقشار باید در میدان نبرد برای حفاظت از عفّت اجتماعی مشارکت کنند
مدرسی در بخش دوم خطبههای نماز جمعه این هفته با بیان اینکه امروزه عفّت و حیا مورد هدف و طمع دشمن قرار دارد، تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) میوههای عفّت را ۱۰ چیز عنوان کردند که یکی از این موارد رضایتمندی در سطح جامعه است، و اگر این عفّت نباشد این رضایتمندی در جامعه وجود نخواهد داشت و تنها خشم و نگاه غضبآلود نسبت به یکدیگر در جامعه گسترش مییابد.
وی ادامه داد: فتنه سال ۱۴۰۱ را نشان داد که چگونه نبود عفّت باعث از بین رفتن آرامش در جامعه میشود و چه وحشیگریهایی که از سوی افراد حامی بیعفّتی در جامعه صورت گرفت.
مدرسی عنوان کرد: از دیگر آثار نبود عفّت در جامعه میتوان به این موارد اشاره کرد که اثر کار خیر در جامعه دیده نمیشود، آسایش و دلجویی، تفکر، از خودگذشتگی نیز در جامعه از بین میرود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به نتیجه از بین رفتن آثار عفاف در جامعه بیان کرد: زمانی که آثار عفاف در جامعه از بین برود چیزی جز از هم پاشیدگی خانوادهها، درگیری افراد با یکدیگر، هنجارشکنی در جامعه و روابط سرد در محیط زندگی باقی نمیماند.
وی با اشاره به طرح «نور» تصریح کرد: شکلگیری هنجارشکنیها و بیعفّتیها در جامعه از چندین جهت میتواند رخ دهد که بخشی از آن حرکتهای سازماندهی و برنامهریزی شده هستند که ریشه در لجبازیهای سیاسی دارد و بخشی دیگر ریشه در ضعف تربیتی، فرهنگی و اخلاقی و فکری دارد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه در راستای کنترل بخش اول باید نیروی ناجا و دستگاههای قضائی ورود پیدا کنند، گفت: در قسمت دوم نیز مسئولان تربیتی و فرهنگی باید ورود پیدا کنند و این میدان برای این افراد است، البته باید تأکید کرد که تمامی افراد جامعه در این زمینه مسئولیت دارند و اسلام تماشاچی و نظارهگر ندارد و اسلام تربیتکننده انسان مسئولیتشناس همراه با فرهنگ جهاد است.
*کاهش ارزش پول ملی بر راندمان کار فرهنگی تأثیر میگذارد
وی با اشاره به اینکه تمام اقشار جامعه در این جریان مسئولیت دارند، عنوان کرد: میدان نبرد اصلی در این جریان مدیریت صحیح فضای مجازی است و باید با سلبریتیهای قبحشکن برخورد جدی شود.
مدرسی ادامه داد: اصلاح نظام آموزش و پرورش و آموزش عالی، برخورد با مافیای تولیدکننده و وارد کننده و توزیع کننده لباسهای نامناسب در جامعه، نظارت دقیق بر شبکه نمایش خانگی، اصلاح ریشهها و وضعیتها در خیابانها نیز میدانهای نبردی هستند که در راستای حفظ عفّت جامعه باید با قدرت در آن حضور یافت.
وی با اشاره به تاثیر گرانیها بر فرهنگ و کار فرهنگی گفت: گرانیها و کاهش ارزش پول ملی راندمان کار فرهنگی را پایین میآورد و از این جهت نیز باید به این مقوله توجه بیشتری داشت.
امام بخش مرکزی یزد ادامه داد: مردم مومن و متدین به عنوان پشتیبانی از نیروهای فرهنگی و امنیتی، فراجا و قضائی باید حتما بروز و ظهور داشته باشند.
مدرسی با بیان اینکه عملیات «وعده صادق» باید در تمام ابعاد برای مردم روشن شود، اظهار کرد: چرایی این عملیان و دلیل آن، چگونگی و امکانات و آثار آن باید برای مردم تبیین و روشن شود.
وی ادامه داد: این عملیات به دلیل تجاوز و تعدی رژیم اشغالگر قدس به خاک ایران صورت گرفت، وگرنه ایران به دنبال جنگ با هیچ کشوری نیست.
مدرسی تصریح کرد: ایران رژیم منحوس صهیونیستی را نامشروع میداند، اما با این حال ابتدا و مستقیم اقدام به جنگ با این رژیم نکرد.
وی با بیان اینکه این عملیات گستردهترین عملیات پهبادی و موشکی بدون حضور نیروی انسانی و تنها با بخشی از امکانات نظامی ایران اسلامی صورت گرفت، اظهار کرد: تقویت وحدت و انسجام ملی، ارسال پیام به استکبار جهانی مبنی براینکه دژ مستکبران در منطقه استواری ندارد، ارسال پیام به رژیم اشغالگر قدس مبنی بر توقف جنگطلبی و اقدامات متجاوزانه به خاک ایران، تامین امنیت مضاعف برای ایران اسلامی و پیام به نیروهای جبهه مقاومت مبنی بر اینکه ایران اسلامی در کنار مظلومان است از جمله آثار و برکات این عملیات بود.