۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
17:06
کد خبر : 9598527
۱۲:۵۹

۱۴۰۳/۰۲/۲۳
فرمانده سپاه کربلا:

میدان روایت اول نباید به رسانه های ضد انقلاب واگذار شود/شوراهای شهر و روستا از کارشکنی پرهیز کنند

سردار مسلمی با بیان اینکه خبرنگار باید به جوانب عملیات روانی و روایت اول آگاه باشد، گفت: دشمن از عدم مدیریت روایت اول در رسانه های داخلی برای وارونه جلوه دادن دستاوردهای انقلاب اسلامی بهره می گیرد.
میدان روایت اول نباید به رسانه های ضد انقلاب واگذار شود/شوراهای شهر و روستا از کارشکنی پرهیز کنند

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار سیاوش مسلمی-فرمانده سپاه کربلا در گردهمایی مدیران روابط عمومی، رسانه ها و فعالان مجازی بسیج استان مازندران که در استقبال از دومین کنگره ۱۰هزار و ۴۰۰شهید دیارعلویان با عنوان «مدار امید» در سالن همایش اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به نقش روابط عمومی در بحث امید بخشی، اظهار کرد: اخلاق خبرنگاری یکی از مولفه های کار در حوزه رسانه است که باید مورد توجه قرارگیرد.

وی با بیان اینکه عدم رعایت اخلاق در کار رسانه و خبر موجبات مخدوش شدن چهره خبرنگاران در بین ملت می شود، افزود: خبرنگار نباید کاسب باشد.

سردار مسلمی با بیان اینکه خبرنگار باید ملبس به اخلاق اسلامی باشد، گفت: آسیب شناسی وضعیت موجود و ترسیم وضع مطلوب در آینده از ملزومات کار در حوزه خبر و رسانه است.

وی با بیان اینکه به فرموده رهبری باید به گونه ای اطلاع رسانی شود تا مردم از ما بپذیرند، ادامه داد: خبرنگار نباید مسئول روابط عمومی و تشریفات یک مدیرکل باشد.

سردار مسلمی با بیان اینکه خبرنگار نباید آخرت خود را به خاطر دنیای مسئولی به حراج بگذارد، گفت: خبرنگار باید به شایستگی جایگاه هر نهادی را مطرح نماید تا منجر به امیدآفرینی در بین ملت شود.

وی خطاب به خبرنگاران، فعالان فضای مجازی و مدیران روابط عمومی ها خاطرنشان شد: اطلاع رسانی درست و بهنگام باید مورد توجه قرار گیرد.

سردار مسلمی با بیان اینکه خبرنگار باید مطالبه گر باشد، گفت: مطالبه گری موجب بیدار شدن مدیران دستگاه ها و نهاده ها می شود.

وی خطاب به شوراهای شهر و روستا در استان مازندران بیان کرد: از کارشکنی برخی از شوراها مطلع هستیم باید وظایف ذاتی شوراها که خدمت به مردم است بادقت رعایت شود.

سردار مسلمی با بیان اینکه شوراها باید مردم دار باشند، افزود: اعضاهای محترم شوراهای شهر وروستا مدافع مردم باشید مدافع منافع شخصی خود نباشید.

وی با بیان اینکه استیضاح ها در شوراها متاسفانه برمحوریت منافع شخصی اعضای شوراها درحال اجراست، گفت: ناظرین بر امورات شوراهای شهرها و روستاها مراقبت کنند.

سردار مسلمی با بیان اینکه داشتن شغل املاک برای دهیاران ممنوع است، ادامه داد: اصحاب رسانه از جانب مردم مطالبه گر باشند تا موجبات سوء استفاده دشمن ازآن فراهم نشود.

وی با بیان اینکه خبرنگار باید به جوانب عملیات روانی و روایت اول آگاه باشد، گفت: دشمن از عدم مدیریت روایت اول در رسانه های داخلی برای وارونه جلوه دادن دستاوردهای انقلاب اسلامی بهره می گیرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید