خبرهای داغ:
در سفر وزیر کشور به شیراز تاکید شد:

دولت رئیسی بخش بزرگی از تنش آبی کشور را رفع کرد / محور توسعه شیراز باید احمد بن موسی (ع) باشد

وزیر کشور به منظور بهره‌برداری از چند پروژه عمرانی و بررسی مسائل اجتماعی استان، صبح امروز پنجشنبه ۲۴ خرداد وارد شیراز شد و مورد استقبال رسمی محمدهادی ایمانیه استاندار فارس قرار گرفت.
کد خبر: ۹۶۰۶۱۴۵
|
۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، احمد وحیدی وزیر کشور به منظور بهره‌برداری از چند پروژه عمرانی و بررسی مسائل اجتماعی استان، صبح پنجشنبه 24 خرداد وارد شیراز شد و مورد استقبال رسمی محمدهادی ایمانیه استاندار فارس قرار گرفت.

 در این سفر یک روزه، وزیر کشور در آئین بهره‌برداری از مخزن 2000 مترمکعبی روستای بیدزرد با اعتبار 350 میلیارد تومان، تقاطع غیر همسطح شهید امیر عبداللهیان با اعتبار 400 میلیارد تومان و بزرگراه شهید آیت الله رئیسی با اعتبار 2200 میلیارد تومان شرکت و از خط تولید یونیز خودرو رونمایی خواهد کرد. 

شرکت در قرارگاه ساماندهی اتباع خارجی و شرکت در قرارگاه اجتماعی استان از دیگر برنامه‌های وزیر کشور در شیراز خواهد بود. 

کلنگ زنی طرح بازآفرینی مجموعه زندیه از دیگر برنامه‌های سفر یک روزه وزیر کشور در شیراز خواهد بود. 

دولت رئیسی بخش بزرگی از تنش آبی کشور را رفع کرد 

احمد وحیدی وزیر کشور در ابتدای این سفر یک‌روزه، در مراسم بهره‌برداری از پروژه مخزن 2هزار مترمکعبی روستای بیدزرد شامل ساخت مخزن، خط انتقال و تجهیز چاه با اعتباری حدود 170 میلیارد ریال شرکت کرد. 

وحیدی در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد شهید جمهور و شهدای خدمت اظهارداشت: شهید آیت‌الله رئیسی از عمرشان با برکت استفاده کردند و در تمام پروژه‌ها نقش داشتند. 

وی با بیان اینکه مسئله آب یک مسئله جدی است، گفت: شهید آیت‌الله رئیسی به محض تصدی مسئولیت با مشکل بزرگ عمومی در کشور به نام تنش آبی مواجه شد که طی مدت 3 سال بر بخش عمده‌ای از آنها فائق آمد. بسیاری از سد‌ها آبگیری و مشکل بسیاری از روستا‌ها و شهر‌ها رفع شد.

 وزیر کشور تأکید کرد: کار مهمی در حوزه آب و فاضلاب انجام شد که باید از وزارت نیرو، ادارات آب و فاضلاب استان‌های مختلف تشکر کنیم. اقدامات شبیه این که مردم ما را از مهم‌ترین نیاز خودشان یعنی آب مستغنی می‌کند، جزو خدمات بزرگ و ماندگار و قابل تقدیر است.

 وحیدی ادامه داد: ویژگی مهمی که در این پروژه ذکر شد، استفاده از گروه جهادی برای انجام کار است. گروه جهادی یعنی اینکه برای انجام کار، هزینه‌ای دریافت نمی‌کنند و این گروه جهادی هم از کارکنان اداره آبفا شکل گرفته است که بسیار ارزشمند است و نتیجه آن کاهش چشمگیر هزینه‌های پروژه و افزایش سرعت انجام کار است. این نقطه بسیار مهم در پروژه‌های عمرانی ماست که گاهی به خاطر فقدان همین نوع نگاه، طولانی می‌شود.

 وزیر کشور با بیان اینکه طبیعتا اقدامات انجام نشده نیز باید همواره مدنظر باشد که هست، گفت: کار‌های خوب سر جای خود، ولی باید به کار‌هایی که انجام نشده بپردازیم. 

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: برای هر یک هزار روستای مشکل‌دار فارس در مسئله آب، با کمک خود مردم و نیرو‌های جهادی، کار‌های اساسی در آینده نزدیک انجام شود. 

بهمن بهروزی مدیرعامل آبفا شیراز هم با بیان اینکه شهر شیراز با 4 شهر و 153 روستا، از لحاظ پوشش آبرسانی نسبت به میانگین کشور عقب است، گفت: می‌طلبد که با حمایت دولت و وزارات نیرو، سالانه 35 هزار مشترک جدید معادل 100هزار نفر به شهر شیراز اضافه می‌شود. 

وی افزود: با طرح جهادی که در روستا‌ها آغاز شد، از محل منابع داخلی توانستیم 288 کیلومتر شبکه را راه‌اندازی کنیم، اما هنوز برخی نقاط از جمله منطقه قلات با 6 هزار مشترک، هنوز تحت پوشش ما نیست و امیدواریم اعتباری برای تامین آب همه نقاط تامین شود. 

بهروزی در خصوص افتتاح مخزن آب روستای بید زرد نیز گفت: سال گذشته بخش عمده‌ای از این روستا با تانکر آبرسانی می‌شد ولی با ایجاد این مخزن، مشکل قسمتی از روستا حل می‌شود و تا هفته‌های آینده، کل منطقه تحت پوشش آبفا قرار خواهد گرفت. 

استاندار فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در سه سال گذشته تلاش زیادی برای حل مشکل بی‌آبی شده است، گفت: یکی از پروژه‌های مهم انتقال آب خلیج فارس به استان فارس بود که خوشبختانه تا نی‌ریز آمده است و برای کارخانه فولاد این شهر استفاده خواهد شد. 

محمدهادی ایمانیه افزود: در ابتدای دولت سیزدهم هزار روستای استان فارس دچار کم‌آبی و تنش آبی بودند، اما با تلاش جهادی که انجام شد، مشکل بیش از 300روستا حل شد و 300 روستای دیگر نیز تا انتهای سال جاری رفع خواهد شد.

وی گفت: شبکه‌های فاضلاب شهر‌های بزرگ با جدیت در حال پیگیری است و بنای ما این است که یکی یکی شبکه فاضلاب شهر‌ها به صنایع برسد و آب آشامیدنی به دست مردم برسد. 

ایمانیه با بیان اینکه مسئله آب اولویت بسیار بالای استان فارس است، افزود: اقدامات خوبی انجام شده است و امیدواریم این مسیر ادامه پیدا کند. هدف‌گیری کرده‌ایم که تا پایان دولت چهاردهم، مشکل آبرسانی تمام روستا‌های دچار تنش آبی در کل استان رفع شود. 

به گزارش تسنیم بیدزرد علیا، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان شیراز در استان فارس ایران است، این روستا در 20 کیلومتری شهرستان شیراز استان فارس قرار دارد. 

افتتاح بزرگراه شهید آیت الله رییسی و بهره برداری از تقاطع غیرهمسطح شهید امیرعبداللهیان، کلنگ زنی فاز یک پروژه ملی احیای زندیه واقع در میدان شهدا در بافت فرهنگی و تاریخی شیراز و شرکت در چندین نشیت اجتماعی فرهنگی از دیگر برنامه‌های وزیر در سفر به شیراز است. 

محور توسعه شیراز باید احمد بن موسی(ع) باشد

سردار احمد وحیدی امروز همچنین در آیین گشایش هشتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شورای اسلامی و معاونین شهرسازی و معماری کلانشهرها و مراکز استان‌ها در شیراز، حضور یافت و اظهارداشت: آیت‌الله رئیسی معمار جدید در حوزه مدیریت از نوع جهادی و مردم‌‌داری بود. 

وی همچنین دلیل برگزاری این مجمع و خروجی آن را مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: یکی از مشکلات همایش‌های ما، عدم پیگیری نتایج حاصل از برگزاری آنهاست که به یک آفت تبدیل شده است. 

وزیر کشور تاکید کرد: انتظار بنده این است که پس از اختتامیه این اجلاس، گزارشی ارائه شود که در بحث بازآفرینی شهری به نتایج و برنامه‌های جدید و مشخصی رسید‌ه‌ایم.یا اینکه مفاهیم جدیدی کشف و به بحث و گفت‌وگو گذاشته خواهد شد. 

وحیدی با بیان اینکه پیام و حرف جدیدی در خصوص بافت‌های حاشیه‌ای، تاریخی و فرهنگی نشنیده‌ایم، گفت: باید این موضوع را حل کرد. 

وی همچنین با اشاره به اینکه شهرداران ما 350 همت بودجه دارند که بخش زیادی از آن را باید صرف شهرسازی کنند، تاکید کرد: برای بهینه مصرف کردن بودجه شهرسازی باید با الگویی حرکت کرد که با مبانی‌ها همخوانی داشته باشد. 

وزیر کشور با تاکید بر اینکه اصالت و هویت که اساس زندگی شهری است باید در شهر مشهود باشد، عنوان کرد: جهان بینی، باید در طراحی‌های شهری مدنظر قرار گیرد.

وحیدی با بیان این موضوع که هویت اسلامی ایرانی در معماری‌ها نیز موضوع مورد تاکید رهبرمعظم انقلاب است، گفت: آیا به خوبی مفاهیم را می‌شناسیم؟ 

وی با تاکید بر این نکته که محور توسعه شیراز باید احمد بن موسی(ع) و برآمده از ارزش‌های این امامزاده واجب التعظیم باشد، افزود: نقش وجود ایشان در هویت سازی شهر باید مشخص باشد. 

وزیر کشور که معتقد است فضای روانی حاکم بر شهر از ساختمان‌ها اثر می‌پذیرد، گفت: متاسفانه طبیعت زیبا در برخی از شهرها از منظر زیباشناختی دستخوش تغییرات شده است. 

وحیدی همچنین با بیان اینکه معماری حاکم بر مهندسی است و باید ابتدا آن را دید و سپس محاسبات را انجام داد، خاطرنشان کرد: در بافت‌های تاریخی سالهای زیادی است که در خصوص بازبینی صحبت می‌شود اما کار جدی انجام نشده است. 

وی اضافه کرد: به عنوان مثال؛ می‌شد ساخت واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن را در بافت‌های فرسوده و تاریخی پیش‌بینی کرد.

وزیر کشور همچنین با بیان اینکه بسیاری از اوقات بافت‌های فرسوده و حاشیه‌ای روی هم افتاده و آسیب‌زا شده‌اند که باید این موارد را در چنین جلساتی مطرح و راهکار ارائه داد، تاکید عنوان کرد: باید نگاه یکپارچه بر مدیریت شهر در این چنین جلساتی دیده شود. 

وحیدی در خاتمه تاکید کرد: راهکارهای عملی برای احیاء و بازآفرینی بافت‌ها بسیار مهم و حساس است.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار