ماموستا عبدالسلام محمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، اظهار داشت: حجاب اسلامی تجلی زیبایهای معنوی زن میباشد، حجاب حق بیمهای است که زن برای حفظ آرامش و سلامت آرامش خود میپردازد و پردهای است که از ورود تیرهای نگاه، سخنان بیهوده و مشکلات به درون محیط امن او جلوگیری میکند، زنی که بیحجاب است آسیبپذیر خواهد بود.
عالم برجسته اهل سنت کردستان در ادامه بیان داشت: حجاب و عفاف، بخشی عمده از رسالت انبیا و اولیا، ادیان و علما بوده است، زیرا حفظ حجاب و عفاف به حذف بسیاری از گناهان کمک میکند و رعایت حجاب اسلامی، به تهذیب و تزکیه نفس پرداخته و قرب الهی را نصیب انسان میکند، مسئله حجاب که یک دستور دینی بوده و از مسائل مهم جامعه ماست، دارای ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی شده است.
وی اذعان داشت: اهمیت حجاب و پوشش اسلامی تا جایی است که خداوند متعال در بسیاری از سورههای قرآن از آن بهعنوان یک ضرورت یاد میکند و آن را حافظ انسان در برابر بسیاری از بیماریهای جسمی و روانی میداند از نظر اسلام حجاب فقط مختص به زن نیست، بلکه نوعی پرده است که در روابط میان زن و مرد وجود دارد.
ماموستا محمدی تأکید داشت: آیه ۲۵ سوره قصص یک نکته بسیار مهم تربیتی و اجتماعی را به ما گوشزد میکند و آن هنگامی بود که یکی از دختران حضرت شعیب (ع) از طرف پدر خود از حضرت موسی (ع) دعوت میکند که این شیوه حرکتکردن همراه با حجبوحیا جنبه عفت و معنوی حجاب است و این یکی از مهمترین پیامهای قرآنی است که زنان اهل ایمان را در بر میگیرد و باید در راهرفتن در میان عموم و صحبت با نامحرم جنبه حیا و عفت را رعایت نمایند.
وی افزود: حجاب یک امر قرآنی است که خداوند متعال در آیه ۵۱ سوره مبارکه احزاب به پیامبر اکرم (ص) امر و توصیه نموده که به زنان و دختران باایمان خود بگو که روسریهای خود را به سر افکنند و مردان نیز عفیف و پاکدامن باشند تا زنانشان پاکدامن بمانند، امروز دو امر بسیار مهم و ضروری به نام غیرت و مردانگی مرد خانواده و حجبوحیا و عفت زن خانواده که باید در جامعه تقویت شود.
وی در ادامه مطلب گفت: حجاب به معنای منزوی یا محدودکردن زن نیست، بلکه به معنای جلوگیری از اختلاط و آمیزش بیقیدوشرط زن و مرد در جامعه است، این اختلاط، به ضرر جامعه و به ضرر زن و مرد، بهخصوص به ضرر زن خواهد بود.
روحانی اهلسنت عنوان کرد: داشتن حجاب یکی از مهمترین ارزشها در دین مبین اسلام است که به زنان اجازه میدهد با حفظ جایگاه انسانی و بعد روحانی خود در فعالیتهای گوناگون اجتماعی نقشی کارآمد و سازنده داشته باشند، زن بدون حجاب نمیتواند آزادی، کرامت و آرامش خود را پاس بدارد و حضور او در اجتماع مفید و سازنده نخواهد بود.
محمدی در پایان خاطرنشان کرد: حجاب ارزشی منطبق با طبیعت انسان است، برهنگی و حرکت به سمت اختلاط هرچه بیشتر دو جنس با یکدیگر و افشاشدن در مقابل یکدیگر، یک حرکت خلاف طبیعی و خلاف خواست انسانی است.
انتهای خبر/