خبرهای داغ:

سرمازدگی تولید زردآلو در شاهرود را ۵۰ درصد کاهش داد

شاهرود_مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: امسال به دلیل سرمازدگی، طوفان و بارش تگرگ میزان تولید محصول زردآلو در این شهرستان ۵۰ درصد کاهش یافت.
کد خبر: ۹۶۱۳۳۶۹
|
۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷

سرمازدگی تولید زردآلو در شاهرود را ۵۰ درصد کاهش دادبه گزارش خبرگزاری بسیج، حمید آقابیکی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان شاهرود ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار باغ زردآلو دارد.
وی از مجموع باغ‌های زیر کشت محصول زردآلو پنج هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اضافه کرد: امسال به دلیل سرمازدگی، طوفان و بارش تگرگ میزان تولید محصول زردآلوی شهرستان شاهرود ۵۰ درصد کاهش یافت.
آقابیکی میانگین برداشت محصول از هر هکتار باغ زردآلو در شاهرود را ۱۲ تن اعلام کرد و گفت؛ پیش‌بینی می‌شود امسال ۳۱ هزار تن زردآلو از باغ‌های شاهرود برداشت شود.
وی گفت: مهم‌ترین ارقام زردآلو در باغ‌های شهرستان شاهرود قوامی، رجبعلی، جهانگیری، خیبه‌ای، غیاثی، نصیری منوچهری، حاج محمدی و کبرایی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: ۷۰ درصد زردآلوی تولید شده در این شهرستان به صورت تازه‌خوری و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت خشکبار استفاده می‌شود.
آقابیکی با بیان اینکه برداشت زردآلو از باغ‌های شهرستان شاهرود همچنان ادامه دارد؛ گفت: برداشت زردآلو در شاهرود تا اواخر مردادماه ادامه دارد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار