گروههای جهادی بازوی توانمندی برای نظام هستند
به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مهدی کعب روز شنبه در گفت و گوی رسانه ای با خبرنگاران در اهواز ، با اشاره به اهمیت حضور جهادگران در خدمت رسانی به مردم، اظهار کرد: مجمع جهادگران سازمان بسیج سازندگی خوزستان با محوریت صیانت و هماهنگی و به منظور پیشبرد اهداف این سازمان و گروههای جهادی، تشکیل و شوراهای جهادی در نواحی انتخاب شدند.
وی افزود: اکنون در تمام نواحی استان، شورای جهادی فعالیت داشته و گروههای منسجم پای کار هستند و در تمامی نقاط محروم , کم برخوردار استان، مستقر و فعالیت های جهادی به صورت مستمر ادامه دارد.
مسئول مجمع جهادگران بسیج سازندگی خوزستان ادامه داد: با شروع سال چندین پویش در سطح استان با محوریت محرومیت زدایی آغاز شده و طرح های عمرانی مختلفی در زمینه خانه و مدرسه سازی، توزیع بستههای غذایی و فرهنگی اجرا شده و مهمترین اقدام، شناسایی دقیق محلاتی است که آسیب های نهان و آشکار دارند.
وی در خصوص پرداخت تسهیلات در راستای ایجاد اشتغال پایدار در مناطق کم برخوردار گفت: برای رفع مشکلات اشتغال در برخی مناطق استان با تعدادی از نهادهای انقلابی در ارتباط هستیم و تسهیلات مناسبی نیز در اختیار افراد قرار داده و برخی کارآفرینها نیز برای جذب نیروی کار اعلام آمادگی کرده اند.
کعب تصریح کرد: همچنین از طریق بنیاد علوی فرصت های شغلی در زمینه صنایع دستی، پخت نانهای سنتی و ایجاد کارگاه های گلیم بافی و پشم بافی ایجاد شده و اخیرا نیز در منطقه حصیر آباد اهواز یک بانوی کارآفرین اقدام به تهیه و پخت نان تیری کرده که پس از مدتی توانست به خوبی با بازاریابی مناسب، بسیاری از افراد را مشتری نانهای خود کند.
وی با اشاره به اینکه در برخی مناطق خام فروشی وجود دارد، گفت: با تکمیل زنجیره غذایی برای افراد و تهیه دستگاههای بسته بندی، گروه هایی در بخش بسته بندی با فکر و ایده مناسب، پای کار آمده اند و به تولید کنندگان در این زمینه یاری میرسانند.
مسئول مجمع جهادگران بسیج سازندگی خوزستان گفت: نبود شغل در مناطق کم برخوردار و محروم یکی از آسیب های جدی در جامعه است که در مجمع جهادگران سازمان بسیج سازندگی خوزستان به صورت جدی به آسیب شناسی مناطق و راهکارهای رفع این مشکلات توجه می شود.
بر اساس این گزارش، در مناطق حاشیه ای اهواز موضوع اشتغالزایی ضعیف است اما از سوی نهادهای انقلابی گام های خوبی برداشته شده و توانمندیها، استعدادها و خلاقیت های افراد در گام اول با اعزام یک گروه جهادی زبده شناسایی شده است؛ پس از بررسی ظرفیت های مناطق استعدادهای بی نظیر و خلاقی در مناطق محروم شناسایی و تعدادی از آنها به برخی نهادها معرفی شدند.