مثبت سوژه/الگو محوری؛

آموزش و اشتغالزایی بانوان بدسرپرست و بی سرپرست معیار کاری جهادگر البرزی است/اشتغالزایی بانوان وطنم آرزو است

کارآفرین البرزی که توانسته است با ایجاد یک کارگاه کوچک تولید محصولات چرمی و با بهره مندی از فضای مجازی دست ساخته‌های خود و شاگردانش را در سراسر کشور عرضه کند، نمونه بارزی از تحقق اقتصاد مقاومتی است.
کد خبر: ۹۶۱۶۴۲۵
|
۰۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸

سیده زهرا فوج کارآفرین البرزی در گفتگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بسیج از البرز گفت: دوره‌ی نوجوانی و جوانی فرصت مهم و مغتنمی برای استفاده از ظرفیت‌ها و استعداد‌های افراد است، در جوامع در حال توسعه و حتی توسعه یافته این برهه زمانی را با آموزش‌های تخصصی به ثمره اقتصادی می‌رسانند.

وی افزود: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری و انتخاب چندین شعار اقتصاد محوری سال و با تشویق و انگیزه خانواده، به ویژه خواهرم وارد عرصه‌ی کارآفرینی محصولات چرمی و سراجی شدم.

فوج با اشاره به اینکه همزمان با مطرح شدن شعار سال اقتصاد مقاومتی، این نگرش مثبت با هدف ایجاد اشتغال خرد و کارآفرینی شکل گرفت، بیان کرد: مجموعه تولیدات چرمی فوج، با راه اندازی در منزل پدری با حضور ۳ نفر شروع به کار کرد و اکنون با اشتغالزایی برای حدود ۳۰ نفر به طور غیر مستقیم و مستقیم توسعه پیدا کرده و به اقتصاد خرد خانواده‌های بدسرپرست و بی سرپرست کمک می‌کند.

وی که دارای مدرک فنی و حرفه‌ای و ...، است، تصریح کرد: طی ۱۰ سال با حمایت خانواده ام توانستم در بخش‌های دوخت کیف‌ها و محصولات چرمی و نمدی، حکاکی روی چرم و ...، در استان با وجود همه‌ی موانع فعالیت کنم، علاقه‌مندان به این عرصه را آموزش دهم تا جایی که بتوانند محصولات تولیدی خود را به استان‌های (تهران، یزد، تبریز و قزوین) و کشور‌های دیگر نیز صادر کنند.

این کارآفرین با اشاره به مشکلات سر راه میدان تولید و کارآفرینی، گفت: موانع این عرصه کمتر از حوزه‌های دیگر نیست بلکه بیشتر است، مهمترین مانع کسب و صدور مجوز‌های فعالیت بود که در بازه زمانی یک سال جاری این مانع با صدور مجوز الکترونیک کمرنگ‌تر شد و بعد از آن هزینه‌ی مواد اولیه و ابزار کار به دلیل تورم و نیز عدم وجود مکان مشخص برای عرضه عرصه‌های تولیدی در جامعه است.

وی با بیان اینکه در کنار آموزش و تولید، تولیدات چرمی به دختران و زنان علاقه‌مند به این حرفه سنتی، ۲۰ حرفه‌ی دیگر هنری نیز در این مجموعه آموزش داده می‌شود، ادامه داد: تاکنون توانسته ایم، هزار بانوی علاقه‌مند به این رشته‌های هنری را آموزش دهیم تا آنان بتوانند با تولیدات خودشان به اقتصاد خود و خانواده کمک کنند.

فوج با بیان اینکه شروع این فعالیت هزینه‌ی اولیه کمی نیاز دارد، افزود: با حدود ۲ میلیون سرمایه اولیه فعالیت خود را شروع کردم و در حال حاضر امروز با توجه به سفارش کار و توسعه مجموعه سرمایه اولیه به بیشتر از دو میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

وی در خصوص این پرسش که منابع خدمات رسانی را از کدام نهاد یا سازمان دولتی تهیه کرده است به دریافت تسهیلات از سازمان بسیج سازندگی سپاه استان البرز اشاره می‌کند و در رابطه با آن توضیح می‌دهد: هزینه‌های لازم برای فعالیت در این زمینه زیاد است که به عنوان یک اثر هنری دستی، مشتریان خاص خود را دارد و باید در زمینه بازاریابی نیز تلاش فراوانی صورت گیرد.

این کارآفرین تصریح کرد: هرچند برای تولید مشتریان خاص خود را داریم ولی با حمایت و پشتیبانی مسئولان و با حضور در نمایشگاه‌های سطح استان و کشور، در جهت افرایش فروش تولید گام برمی داریم.

وی نبود بسته بندی مناسب و توجه به مشاغل خانگی و موانع زیاد در راه دریافت تسهیلات را مهمترین مشکلات بانوان در عرصه‌های صنایع دستی عنوان کرده و گفت: بانوان می‌توانند در کنار کار‌های روزمره خود زمان مختصری را هم به تولید محصولات مختلفی که شان و توانایی آنها است، اختصاص داده تا هم اوقات فراغت خود را به درستی پر کرده و منبع درآمدی داشته باشند و هم نشاط، سرزندگی و آرامش خاطر خود را فراهم کنند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار