اختراع یدک کش پیشرفته خودرو توسط جوان بسیجی با کاهش 50 درصدی قیمت
به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام،نخبگان به عنوان یک منبع انسانی ارزشمند در کشور میتوانند در رفع خلاهای ناشی از تحریمها در صنعت و اقتصاد و کمک به ارتقاء سطح کیفی مواد تولیدی در کارخانهها، ترویج خرید کالای ایرانی و در نتیجه تحقق شعار رونق تولید موثر باشند.
امروزه بسیاری از کشورهای دنیا، استانداردهای مشخصی را برای عملیات بکسل یا یدک کشیدن خودرو و سایر وسایل باری پیشبینی کردهاند، به نحوی که جنس بدنه، ادوات، تجهیزات و قوهی محرکه بکسل، از اهمیت ویژهای برخوردار است.
میثم محمودی از نخبگان علمی جوان شهرستان ایلام و عضو خانه نخبگان بسیج استان، از مهارتهای نوین فنی از جمله صنعت جوشکاری برخوردار است و در جدیدترین اختراع خود، دستگاهی روانه بازار کرده که در یدک کشی و انتقال وسایل نقلیه آسیب دیدهای که فاقد نیروی محرکهی لازم داخلی جهت حرکت هستند بسیار مناسب عمل میکند.
توجه و اهمیت به مخترعان که میتوانند تولید کنندگان خوبی در عرصههای مختلف علمی و پژوهشی باشند باید در اولویت کار مسوولین و سایر ارگانهای مورد حمایت قرار گیرد چرا که در صورت بیتوجهی به آنها با مهاجرت این مغزهای متفکر به دیگر کشورها روبرو خواهیم بود.
مورد استفاده برای وسایل نقلیهای که دارای محدودیت حرکتی هستند
میثم محمودی مخترع جوان بسیجی در گفتوگو با خبرنگارما اظهار داشت: دستگاه جدید تولید شده، در یدک کشی خودروهای فاقد نیرو محرکه داخلی و همچنین وسایل نقلیهای که دارای محدودیت در حرکت هستند مورد استفاده قرار میگیرد.
وی افزود: یکی از مزیتهایی که این دستگاه نسبت به نمونههای قبلی دارد، کاهش پنجاه درصدی هزینهی تولید آن نسبت به نمونههای قبلی موجود در بازار است؛ دستگاه تولید شده، قابلیت اتصال به خودروهای دارای مال بند( بکسل بند) را دارد، به طوری که با اتصال به مال بند خودرو کشنده آماده عملیات یدک کشی میشود و این امر سهولت در عمل یدک کشی را به دنبال دارد.
این مخترع ایلامی با بیان اینکه این دستگاه دارای سیستم ترمز کفشکی مستقل بوده و با رعایت اصول ایمنی لازم طراحی و ساخته شده تصریح کرد: این دستگاه قادر به حمل تمامی خودروهای سبک از جمله خودروهای سواری و خودروهای suv( شاسی بلند) است.
وی ادامه داد: بسیج علمی و پژوهشی در راستای اهمیت بخشیدن به نخبگان، نقش مهمی را ایفا میکند و این سازمان با اهمیت دادن به نظرات و ایدههای مبتکرین و مخترعین، همپای دیگر سازمانهای انقلابی، پیشبرد کشور در زمینههای علمی و پژوهشی را به ارمغان آورده است.
محمودی گفت: از زمان ایده پردازی و نوشتن پروپوزال اولیه طرح، تا ساخت محصول نهایی، با حمایتهای مادی و معنوی سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه امیرالمومنین(ع) استان مواجهه شدم و تنها با همکاری و حمایت این نهاد، توانستم این دستگاه را به مرحله ساخت نهایی برسانم.