خبرهای داغ:
در یک دهه اخیر صورت گرفته است

تولد 1700 نوزاد نتیجه فعالیت موفق مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی

تبریز- رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با اشاره به فعالیت مرکز ناباروری این سازمان و موفقیت آن، گفت: یکهزار و 700 نوزاد در یک دهه اخیر در نتیجه فعالیت این مرکز به دنیا آمده است.
کد خبر: ۹۶۱۸۹۴۳
|
۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، علی اصغر فاتحی‌فر در آستانه ۱۶ مرداد سالروز تشکیل جهاددانشگاهی در جمع خبرنگاران، افزود: این مرکز از ابتدای پذیرش زوج ها تا نتیجه درمان در مراحل مختلفی با توجه به نوع مشکل زوج ها خدمات ارائه می کند.

وی ادامه داد: با توجه به افزایش نرخ ناباروری در جهان در استان نیز شاهد افزایش آن هستیم که سالانه به طور متوسط دوهزار و 200 پرونده جدید در این خصوص در مرکز ناباوری جهاد دانشگاهی استان پذیرش می شود.

فاتحی فر اضافه کرد: هزینه درمان در این مرکز به طور متوسط یک چهارم مراکز بخش خصوصی است که با ابلاغ سیاست های طرح جوانی جمعیت و حمایت از زوج های نابارور عمده خدمات آن نیز تحت پوشش بیمه ای قرار می گیرد.

وی وجود آزمایشگاه‌های تخصصی مختلف، مرکزتخصصی طب کار، کلینیک طب پیشگری و ارتقای سلامت، بانک خون بند ناف و ... از دیگر مراکز خدمات دهی در حوزه درمان به مردم اعلام کرد.

فاتحی فر به چالش اساسی کشور در زمینه محدودیت انرژی در دهه گذشته نیز اشاره و بیان کرد: جهاد دانشگاهی در این راستا مرکز تخصصی انرژی های نو و تجدید پذیر را در استان به عنوان اولین مرکز تولید نیروگاه های هیبریدی راه اندازی کرده تا بتواند بخشی از نیازهای مناطق مختلف را به انرژی پاسخ دهد.

 وی افزود: در این زمینه همچنین اقدام به طراحی نیروگاه های برق پرتابل برای مناطق محروم در مناطق مختلف کشور نصب و راه اندازی کرده است.

فاتحی فر  نیروی انسانی را مهمترین سرمایه جهاد دانشگاهی دانست و گفت: فعالیت چهار دهه این نهاد در زمینه های مختلف یادشده و كسب موفقیت در عرصه های بین المللی نشانگر آن است.

وی افزود: جهاددانشگاهی استان در دهه اول فعالیت خود در دانشگاه همزمان با دفاع مقدس نسبت به انجام فعالیت‌های تحقیقاتی در حوزه پشتیبانی از جنگ در زمینه تولید قطعات جنگی و خمپاره در دانشده فنی دانشگاه تبریز اقدام کرده بود که دانشجویان دانشگاه تبریزو همکاران جهاددانشگاهی در کارگاه فنی دانشگاه تبریز به این فعالیت مشغول بودند.

فاتحی فر ادامه داد: در سال 1365 این کارگاه با شناسایی دشمن در تاریخ 27 دی ماه سال 1365 مورد هجوم قرارگرفت و در نتیجه این بمباران 22 نفر از دانشجویان و مسئول فرهنگی جهاد دانشگاهی به درجه رفیع شهادت نایل شدند و 8 نفراز دانشجویان و همکاران نیز جانباز شدند. و امروز تمام موفقیت‌های این نهاد در استان مرهون خون این شهدای بزرگوار می باشد که خون آنها ضامن بقای جهاددانشگاهی شده است.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف پژوهشی، فرهنگی و آموزشی با راه اندازی مراکز مختلف به جامعه و مردم عزیز خدمت می‌کند، گفت: در حوزه فرهنگی این نهاد در استان مراکز خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، مرکز گردشگری دانشجویان ایران(ایستا)  سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی شعبه تبریز و دفتر نیازسنجی و مطالعات فرهنگی با فعالیتهای پر رنگ خود در حوزه مربوطه نقش موثری در جریانات فرهنگی استان دارد.

رئیس سازسمان جهاددانشگاهی استان یادآور شد: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)‌ تنها خبرگزاری با هویت دانشجویی و نخستین خبرگزاری غیردولتی ایران پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی محسوب می شود.

وی ادامه داد: همچنین این مجموعه با راه اندازی خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به عنوان نخستین و بزرگ‌ترین خبرگزاری تخصصی قرآن‌ کریم در جهان اسلام که با عبارت اختصاری «IQNA» شناخته شده است، در بیستم آبان‌ماه ۱۳۸۲ مقارن با پانزدهم رمضان المبارک ۱۴۲۴ هـ.ق، با حضور رئیس جمهور وقت افتتاح شد.

وی گفت: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نیز یکی دیگر از مراکز تاثیرگذار جهاددانشگاهی درعرصه نظرسنجی و تحقیقات اجتماعی است که در اردیبهشت ۱۳۸۰ در جهاددانشگاهی تاسیس شد. این مرکز در ۳۱ استان کشور دفاتر فعالی دارد که بازوی توانمند و معتمد ما در اجرای طرح‌های ملی در گستره شهرها و روستاهای کشور هستند. مشارکت آن‌ها در اجرای طرح‌های ملی،‌«سرعت و دقت» کار را به‌ویژه در بزنگاه‌های حساس نظیر انتخابات فراهم کرده است.  اصلی‌ترین هدف تاسیس ایسپا «کمک به نظام تصمیم‌گیری» در کشور بوده است. برای تحقیق این مهم، تاکنون بیش از ۲۷۰۰ طرح نظرسنجی به سفارش «بخش دولتی»، «بخش خصوصی» و یا به‌صورت «خویش فرمایی» در این مرکز انجام گرفته است. و در سالهای گذشته و امسال علیرغم تبلیغات سوء برخی نزدیکترین نتیجه حاصل از انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نتایج نظرسنجی ایسپا بوده که این برای همه جهادگرانی در این سازمان خدمت می کنند افتخار بزرگی بشمار می رود.

فاتحی‌فر افزود: همچنین  این سازمان در حوزه آموزشی در دو مقطع آموزشهای بلند مدت علمی‌کاربردی و آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت مهارت محور به ارائه خدمات آموزشی به اقشار مختلف، دانشجویان و کارکنان سازمانهای دولتی و خصوصی مشغول است. در حوزه آموزشهای کوتاه مدت در 7 گروه آموزشی شامل زبان‌های خارجی،کامپیوتر، علوم انسانی، کشاورزی، فنی و مهندسی، پزشکی و طب سنتی» اقدام به برگزاری دوره های آموزشی مهارت محور و اشتغال محور می کند.

وی ادامه داد: سالانه بیش از 30 هزار نفر از آموزش های تخصصی این سازمان در دوره های مختلف بهره مند می شوند. 

ارسال نظرات
آخرین اخبار