احیا و رفع موانع تولید واحد های راکد و نیمه فعال با اجرای طرح صنعت یار و معدن یار در استان خوزستان

احیا و رفع موانع تولید واحد های راکد و نیمه فعال با اجرای طرح صنعت یار و معدن یار در استان خوزستان
با راه اندازی کلینیک صنعت ومعدن و تشکیل کارگروه های خود ،با اجرای طرح صنعت یار و معدن یار توانسته است در سال ۱۴۰۲ بیش از۲۰۰ واحد صنعتی بزرگ و کوچک استان خوزستان را ،پایش ،عارضه یابی و مانع زدایی کند.
کد خبر: ۹۶۲۰۶۲۳
|
۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ، بسیج مهندسین صنعت و معدن استان خوزستان با راه اندازی کلینیک صنعت ومعدن و تشکیل کارگروه‌های خود، با اجرای طرح صنعت یار و معدن یار توانسته است در سال ۱۴۰۲ بیش از۲۰۰ واحد صنعتی بزرگ و کوچک استان خوزستان را، پایش، عارضه یابی و مانع زدایی کند.
در این راستا با نادر زاهدی نیا، مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان خوزستان به گفتگو پرداختیم.
دکتر زاهدی نیا اظهار کرد: یکی از اهداف مهمی که بسیج مهندسین صنعت و معدن دنبال می‌کند و از موضوعات مهم و مورد نیاز امروز کشور ما می‌باشد، کمک به جهش تولید و رفع موانع تولید است که در این زمینه دو طرح صنعت یار و معدن یار در قالب قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا رفع موانع تولید در حال اجرا می‌باشد.
وی افزود: هدف اصلی این دو طرح پایش، عارضه یابی و کمک به رفع موانع تولید در واحد‌های صنعتی و معدنی است که بسیج مهندسین صنعت و معدن استان خوزستان با برخورداری بیش از دو هزار بسیجی در رشته‌های مختلف از جمله رشته‌های فنی و مهندسی و برگزاری دوره‌های پایش و عارضه یابی با حضور اساتید مطرح کشوری، اقدام به پایش و عارضه یابی از واحد‌های صنعتی و معدنی نمود.
این مقام مسئول ادامه داد: بسیجیان در قالب گروه‌های جهادی دسته بندی و با مراجعه به واحد صنعتی و یا معدنی پایش و عارضه یابی واحد را با فرم‌های بسیار دقیق انجام داده و مشکلات را احصاء، سپس مشکلات در چهار گروه برای مانع زدایی و رفع مشکل دسته بندی می‌شود:
گروه اول مباحث مالی، بانکی گروه دوم قانون و مقررات، گروه سوم تحقق و توسعه و گروه چهارم زیرساخت‌ها. مشکلات در این چهار دسته بررسی و در این مرحله این واحد‌ها به کمیته‌های تخصصی ارجاع داده شده و در جلسات کمیته‌های تخصصی مشکلات و موانع بررسی و در نهایت راهکار‌ها به جلسه قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء ارجاع و مصوبات به دستگاه‌های اجرایی جهت اجرا ارسال می‌شود و در نهایت مشکلات واحد‌های صنعتی و معدنی با پیگیری‌های مختلف رفع می‌گردد.
مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن استان خوزستان اظهار کرد: در استان خوزستان با توجه به تعامل و هم افزایی بسیار خوبی که با ادارات کل و مجموعه‌های اجرایی داشتیم هر هفته جلسات کمیته‌های تخصصی برگزار و پیگیری مشکلات و موانع صنایع و معادن انجام می‌شود.
زاهدی نیا توضیح داد: با توجه به شرایط حساس کشور، جنگ اقتصادی و دغدغه‌های مقام معظم رهبری در تحقق شعار سال، دو طرح صنعت یار و معدن یار در جهت مانع زدایی و کمک به رشد تولید نقش بسزایی در استان ایجاد خواهد کرد.
باتوجه به مسائل و مشکلات در حوزه‌های تولید و صنعت و عدم همراهی برخی از دستگاه‌های اداری در جهت رفع مشکلات تولید کنندگان و صنعتگران، حضور سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن به عنوان یک نهاد تخصصی و مردمی و ارتباط مستقیم با تولیدکنندگان و صنعتگران، توانسته تاحدود زیادی دغدغه‌های مربوط به تولیدکنندگان و صنعتگران را بکاهد.
متاسفانه در سال گذشته به دلیل عدم تشکیل ستاد احیای واحد‌های تولیدی و برگزار نشدن جلسات ستاد احیا در استان، تعدادی از واحد‌های فعال، غیرفعال شدند.
زاهدی نیا تصریح کرد: هدف گذاری سازمان در سال جاری احیا و فعال سازی بیش از ۵۰واحدغیرفعال و راکد و مانع زدایی از ۱۰۰ واحد صنعتی ومعدنی در قالب قرارگاه صنعتی خاتم الانبیا خواهد بود که با یاری خداوند به این مهم دست پیدا خواهیم کرد.
این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۰۰ واحد صنعتی و معدنی پایش وعارضه یابی شد که ان شاالله با برنامه ریزی صورت گرفته بخشی از این واحد‌های راکد که پایش و عارضه یابی گردیدند را به چرخه تولید باز می‌گردانیم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار