خبرهای داغ:
فرمانده سپاه صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین؛

حقیقت دفاع مقدس، عمل شهدای گرانقدر است

حقیقت دفاع مقدس، عمل شهدای گرانقدر است
سردار رفیعی آتانی عنوان کرد: ما برای جلوه زمخت جنگ هیچ وقت روایت نمی‌کنیم؛ آهن پاره‌ها، موشک‌ها، تانک و نفربر تمام شده است؛ حقیقت عمل این شهیدان است.
کد خبر: ۹۶۳۰۳۵۸
|
۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۴

حقیقت دفاع مقدس، عمل شهدای گرانقدر است

قروین_به گزارش بسیج، سردار رستمعلی رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف استان قزوین به مناسبت گرامیداشت هفته مقدس در جمع کارکنان نیروگاه شهید رجایی عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی مستشاران نظامی آمریکا از ایران رفتند؛ اما عنوان کردند که برمی‌گردند؛ آنها با انجام ترورهای هدفمند و کور و با طراحی کودتا قصد بازگشت به ایران را داشتند اما نتوانستند این انقلاب را از بین ببرند؛ آنها از سکوی یک پیروزی از میدان دیگری به سراغ شما آمده بودند.

حقیقت دفاع مقدس، عمل شهدای گرانقدر است

وی ادامه داد: دشمنان در ۶۰ کشور دنیا کودتا کرده و در اکثر این کودتاها نیز پیروز شده بودند و بیش از ۸ میلیون نفر انسان نیز در این کودتاها کشته شد و همان مدل کودتا را در ایران نیز طراحی کردند؛ آنها تجربه کودتا را در دنیا داشتند؛ اما موفق نشدند کودتاها را انجام بدهند در صورتی که در هر کشوری کودتا را انجام دادند آن را ساقط نمودند که نمونه‌اش در مصر و الجزایر است.

 

سردار رفیعی آتانی اظهار کرد: دشمنان در واقع مجبور به جنگ با ایران شدند و عنوان می‌کردند که این انقلاب نوپاست و اگر جنگ را شروع کنند هفت الی هشت روزه آن را تمام می‌کنند؛ این را صدام در مصاحبه‌اش اعلام کرد که:" ادامه مصاحبه در میدان آزادی هفت روز دیگر" این محاسبه آمریکایی‌ها بود و این قاعده نبرد جنگ‌های آمریکایی‌هاست.

 

وی با اشاره به جریانات ۱۴۰۱ بیان کرد: با یک اتفاقی جامعه معترض ما را پیرامون مظلوم‌ترین قشر این جامعه یعنی زن جمع نموده و به احساسی‌ترین شکل ممکن آن را طراحی کرده بودند؛ اما چون مردم ایران را نشناخته بودند، نقشه شان غلط از آب درآمد، همانگونه که در جنگ تحمیلی آرزوی آمدن به میدان آزادی را به گور بردند؛ آنها ۴۶ سال است که آرزوی آمدن به ایران را دارند.

 

فرمانده سپاه صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف تصریح کرد: از دستاوردها و ماحصل دفاع مقدس این بود که در زمان جنگ تکمیلی یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندادیم و هیچ مرزی جابجا نشد؛ این سند افتخارآمیز ملت است. دستاورد بعدی دفاع مقدس استقلال ماست؛ آمریکایی‌ها وقتی بخواهند کاری انجام بدهند باید ائتلاف بسازند ما در دفاع مقدس مستقل‌ترین کشور بودیم، خودمان تصمیم گرفتیم؛ فرزندان این ملت به میدان آمدند و طراحی عملیات را انجام دادند و هنوز هم مستقل‌ترین کشور و وابسته به هیچ جایی نیستیم؛ وقتی هم تحقیر می‌شویم زود جبران کرده و اوج می‌گیریم.

 

وی تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس با خلاقیت و ابتکار عمل مهندسی سپاه پل خیبری را روی اروند زدیم و از اروند عبور کردیم؛ دشمن خیال می‌کرد که قدرت عبور از این رودخانه را نداریم؛ اما از اروند عبور کردیم و حضور رزمندگان در جزیره مجنون ناباورانه بود و تمام دستگاه‌های رسانه غرب می‌گفتند دروغ و غیر ممکن است.

 

وی یادآور شد: ما قزوینی‌ها مفتخریم که اولین فرمانده‌ای که به جزیره مجنون رسید فرزند برومند قزوینی‌ها، سرلشکر پاسدار رضا حسن پور جانشین لشکر خط شکن ۱۷ ابیطالب علیه السلام قم است؛ مکالمه او با مهدی زین الدین این است:" ما به تکلیفمان عمل کردیم، به امام سلام برسانید و بگویید ما در جزیره ایم." او به جزیره رسید و مصاحبه کرد و خطاب به صدام و آمریکایی‌ها گفت:" اینجا زیر پای من، جزیره مجنون است."

 

 سردار رفیعی آتانی یادآور شد: ما برای جلوه زمخت جنگ هیچ وقت روایت نمی‌کنیم؛ آهن پاره‌ها، موشک، تانک و نفربر، تمام شده، حقیقت عمل این شهیدان است؛ این حماسه عظیم اربعین شما در دل همین عراق اتفاق افتاد؛ می‌رویم تا راه را برای زیارت ۲۱ میلیون زائر امام حسین علیه السلام باز کنیم و بزرگترین اجتماع عظیم بشری را برگزار نماییم و این دستاورد دفاع مقدس است.

 

وی افزود: جنگ دو بعد دارد؛ یک بعد فیزیکی که دائماً درباره آن صحبت می‌شود؛ ما برنده بعد دوم جنگیم؛ ما اراده خود را تحمیل نمودیم و خیلی‌ها در مقابل اراده ما سر تعظیم فرود آوردند و مؤلفه‌های قدرت ما اکنون نیز هست.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: جنگ تمام شده اما انسان ها، اراده‌ها و شعاع تاثیر عمل شهدا و رزمندگان همچنان باقی است؛ ما از حقیقتی دفاع کردیم و هیچگاه نیز از آن پشیمان نیستیم و این پیروزی‌ها را با مردم به دست آوردیم.

 

انتهای پیام/۱۰۰۴

ارسال نظرات
آخرین اخبار