به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، آمنه غلام ویسی شاگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۳۰ طرح عمرانی نیمهتمام در حوزه زیرساختهای ورزشی استان، با پیشرفت فیزیکی پنج تا ۹۰ درصد وجود دارد که اعتبار موردنیاز برای تکمیل آنها ۴ هزار میلیارد ریال است.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با بیان اینکه اتمام این طرحها، تنها با اعتبارات دولتی قابلانجام نیست و نیازمند ورود بخش خصوصی است افزود: حوزه ورزش صرفاً در حیطه وظیفه دولت نیست و ورود بخش خصوصی و سرمایهگذاران برای توسعه این بخش ضروری است.
وی ادامه داد: با توجه به آسیبهای اجتماعی موجود، تقویت ورزش از مؤثرترین راهکارها است؛ چراکه با هر موفقیت ورزشی، عزت و اعتمادبهنفس جوان و نوجوان بالا میرود.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با بیان اینکه برای جذب سرمایهگذار برای دو طرح ورزشی، در ورزشگاه ملکنیا و ۲۲ گولان اقداماتی انجامگرفته است، افزود: اماکن ورزشی موجود پاسخگوی نیاز ورزشکاران و جوانان استان نیستند.
غلام ویسی به بازسازی مجموعه ورزشی حجاب سنندج برای بانوان و مجموعه ورزشی ۲۲ گولان اشاره کرد و گفت: زمین مینی گلف، احداث چندین چمن مصنوعی در روستاها و طرحهای دیگری هم بهرهبرداری شده است و یک باب زمین چمن مصنوعی روستایی و زمین تنیس خاکی نیز طی هفته تربیتبدنی در شهرستانهای سقز و سنندج افتتاح میشوند.
وی با اشاره به میزبانی از اردوهای تیم ملی و مسابقات ورزشی کشوری، یادآور شد: سعی شد با توجه به استعدادهای ورزشی هر شهرستان، همه مناطق استان بهمنظور استعدادیابی از این رویدادها برخوردار باشند.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان ادامه داد: از دستاوردهای ورزش استان میشود به کسب رتبه نخست در حوزه آموزشی بین ۱۳ استان، رتبه دوم پایگاه قهرمانی، عنوان برتر بخش ورزشهای همگانی و کسب جایگاه ششم طرح آمایش سرزمینی اشاره کرد.
به گفته غلام ویسی، سرانه فضای ورزشی کردستان اوایل سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ سانتیمتری بود که الان به ۷۶ سانتیمتر رسیده است.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان همچنین با بیان اینکه سال گذشته ۱۷ هیئت ورزشی با سرپرست یا بدون سرپرست اداره میشد، اظهار کرد: در حال حاضر به غیر از تعداد معدود، بقیه هیئتهای ورزشی ساماندهی شدهاند.
مسئول ورزش استان در ادامه گفت: در حوزه ورزش بانوان بیشترین مدالآوری را طی سال جاری در مقایسه با سالهای قبل و حوزه ورزش آقایان داشتهایم.
غلام ویسی به یکی از برنامههای ابتکاری استان در حوزه ورزش بانوان اشاره کرد و افزود: جشنواره فرهنگی، ورزشی بانوان روستایی در ۱۰ شهرستان طی سال گذشته و امسال برگزار شد که در حال کارشناسی در وزارت ورزش و جوانان برای تعمیم به کل کشور است.
وی به بهبود فضای کسبوکار ورزشی استان اشاره و تصریح کرد: در این زمینه رضایتمندی ۱۰۰ درصدی در صدور مجوزها را داشتهایم.
آمنه غلام ویسی افزود: از محل تسهیلات تبصره ۱۸ نیز ۵۷ میلیارد ریال سهمیه در اختیار ورزش و جوانان بود که جذب و در اختیار متقاضیان حوزه ورزشی قرار گرفت.
وی ادامه داد: این تسهیلات امسال پنج برابر افزایشیافته است که با ابلاغ رسمی در اختیار متقاضیان قرار میگیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان در پایان با قدردانی از اصحاب رسانه گفت: ارائه اخبار درست به جامعه، از وجدان کاری رسانههای گروهی سرچشمه میگیرد.
انتهای خبر/