به گزارش خبرگزاری بسیج، قدرت الله چتری مدیرکل حج و زیارت استان سمنان در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه یکی از مولفههایی که در راستای خدمات رسانی به زائران استان سمنان در حوزههای مختلف کمتر مورد توجه قرار گرفته و از طرفی زائران دائماً در طول سفرهای زیارتی مانند عمره و تمتع با آن ارتباط مستقیم دارند موضوع تغذیه است، افزود: با تلاشهای صورت گرفته در تمامی سفرهای عتبات، حج و عمره مفرده با نظارت مستقیم سازمان حج و زیارت و به صورت متمرکز و در آشپزخانههای صنعتی با بهترین مواد اولیه غذای مورد نیاز زائران را طبخ و در اختیار آنها قرار میدهیم.
وی خاطر نشان کرد: همت و تلاش آشپزان خدوم و بی ریا و زحمتکش که هیچگاه زحماتشان به درستی دیده و مورد تقدیر قرار نمیگیرد، یکی از مهمترین عاملان و بانیان سلامت زائران در ایام سفرهای زیارتی محسوب میشوند.
چتری تصریح کرد: حج و زیارت استان سمنان در نظر دارد در ادامه خدمات رسانی به زایران در حوزههای مختلف مانند ثبت نام و اعزام، مدیریت و معاونت کاروان ها، مدیریت هتلها در همه عرصهها و ...، گامی در راستای مدیریت آشپزخانههای مرکزی نیز بردارد.
وی اظهار کرد: در همین راستا اقدام به انتشار فراخوان مدیریت، آشپز و ... کرده تا طی مراحل مصاحبه و مراحل اداری تیم مورد نظر را تامین تا مقدمات اعزام آنان را فراهم آورد.
چتری گفت: در ادامه ثبت نام کاروانهای عمره مفرده استان پس از تکمیل پنج کاروان اول مهر و آبان و اعزام اولین کاروان و با توجه به استقبال خوب هم استانیها چهار کاروان جدید به ظرفیت ۵۲۴ نفر به استان تخصیص داده شد و در مجموع تعداد کاروانهای عمره استان به ۹ کاروان رسیده است.
مدیرکل حج و زیارت استان سمنان افزود: دارندگان اسناد عمره بانکهای ملی و ملت با اولویت یک تا ۶۰۰ میتوانند به دفاتر زیارتی سطح استان یا سامانه my.haj.ir مراجعه و اقدام به ثبت نام نمایند.
وی ادامه داد: از شاخصهای تمامی کاروانهای استان ظرفیت بیش از ۱۲۰ نفر است، در این نوع از ظرفیتها علاوه بر مدیر و روحانی یک معاون نیز کاروان را همراهی میکند که علاوه بر پرورش نیروهای خدمتگزار در عرصه زیارتی، زایران نیز از خدمات مطلوبتری بهره خواهند برد.
چتری گفت: در آبان ماه نیز یک گروه از خدمتگزاران هتلهای عمره مفرده جهت خدمت رسانی به زایران گرامی عازم سرزمین وحی خواهند شد.