به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان،فریدون طالبی؛ رئیس اداره امور عشایر استان گیلان، در نشست هیات اندیشه ورز بسیج عشایری به خدمات ارائهشده به عشایر اشاره کرد و گفت: خدماترسانی به جامعه عشایری به صورت مستقیم و غیرمستقیم انجام میشود.
وی افزود: خدمات مستقیم شامل آبرسانی، مرمت ایلراهها، تأمین آبشخور، برگزاری کلاسهای آموزشی و غیره است. خدمات غیرمستقیم نیز حالت مطالبهگری از ۲۲ اداره کل استان دارد که تمامی این ادارات کل مکلف به ارائه خدمات به قشر محروم و پرتلاش عشایری هستند و باید در این زمینه گزارش سالانه ارائه دهند.
طالبی با بیان اینکه شرکتهای تعاونی عشایری نقش پل ارتباطی بین عشایر و اداره را دارند، گفت: شرکتهای تعاونی مشکلات و نیازهای عشایر را به خوبی به ما منتقل میکنند.
سرهنگ رحمانی، مسئول بسیج عشایری شهرستان تالش، نیز به مسائل مختلفی از جمله مرتع، ایلراهها، آبرسانی، تسهیلات، آمار عشایر، راههای صعبالعبور، سوخت، مراکز سیار بهداشتی، بهسازی چشمهها، سهمیه آرد عشایری، آنتندهی، بیمه دام و بیمه اجتماعی عشایر برای خانوار، تعادل در تعداد دام عشایر در مرتع، قیمت نهاده، مشکلات در حملونقل نهاده و دام در زمان کوچ اشاره کرد.
رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی عشایری تالش نیز در این نشست، پارهای از مشکلات مربوط به عشایر استان و شهرستان تالش را مورد بحث و بررسی قرار داد.
این نشست با حضور مسئولان، بسیجیان و نمایندگان عشایری برگزار شد و بر اهمیت همکاری و هماهنگی بیشتر برای رفع مشکلات عشایر تأکید شد.