به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از قوچان، ستوان دوم پاسدار مرتضی اکبرزاده اظهار کرد: سی ویکمین دوره مسابقات قرآن وعترت بسیج در بخش فردی، گروهی و خانوادگی در سطح حوزه مقاومت بسیج امام زمان (عج) ناحیه مقاومت بسیج قوچان با حضور ۵۳ نفر در رشته های مختلف قرآنی و اذان در مسجد اکبریه شهرستان برگزار شد.
وی افزود: اساتید و داوران قرآنی شهرستان افراد منتخب را مشخص کردند و ۹ نفر از شرکت کنندگان در این مسابقات به مرحله ناحیه ای راه پیدا کردند.
اکبرزاده بیان کرد: برگزاری مسابقات قرآنی در سطح بسیجیان باعث می شود که انس با قرآن در بین بسیجیان وجامعه هدف بیشتر شودوهرچه ما بیشتر با قرآن مانوس شویم زندگی بهتری خواهیم داشت و قرآن برای تمام زندگی ما برنامه دارد وتامل وتدبر وعمل به قرآن بهترین برنامه برای زندگی ما است.