به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از تربت حیدریه، حجتالاسلام قاسمی، مدیر حوزه علمیه امام خمینی(ره) مشهد در این کارگاه آموزشی گفت: ما به عنوان طلبه مأموریت ابلاغ دین مبین اسلام را داریم و از سوی مقام معظم رهبری هم موظف به جهادتبیین شده ایم و این وظایف نیازمند مقبولیت اجتماعی است.
وی با اشاره به اینکه مقبولیت اجتماعی نیازمند محبوبیت است، افزود: اولین لازمه ی محبوبیت اجتماعی دیده شدن است؛ هرچند مفهوم دیده شدن برای هرکسی متفاوت است. شهدا دوست داشتند خدا آن ها را ببیند، سیدالشهداء در قتلگاه دوست داشت دیده شود و خدا او را ببیند.ما طلبه ها نیز باید مردم را ببینیم به این معنا که به کارهای خوب آن ها و موفقیت های آن ها اهمیت بدهیم.
قاسمی بیان کرد: دومین لازمه ی محبوبیت تشویق است؛ به این معنا که مردم را به امور خوب تشویق کنیم تا آن ها این امور خوب را توسعه دهند؛ سومین لازمه ی محبوبیت استفاده از ضمیر ناخودآگاه است یعنی آن چه در ذهن جامعه از عملکرد ما طلاب باقی می ماند باعث محبوبیت یا عدم محبوبیت می شود؛ سعی کنیم با عملکرد درست ومناسب خود در ذهن مردم به خوبی خاطره سازی کنیم.
خبرنگار/مهدی بناء ازغندی