به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، شهرام ملایی هزاروندی اظهار کرد: آموزش مهارتی جوانان جویای کار بدون مهارت با رویکرد صنعت، خدمات، کشاورزی، فرهنگ و هنر و ارتقای مهارت شاغلان بنگاههای اقتصادی بهعنوان دو هدف اصلی دنبال میشود.
وی با اشاره به اینکه آموزش فنیوحرفهای بر اساس مشاغل برنامهریزی شده است، افزود: به همین منظور ۱۳ هزار استاندارد آموزشی با همکاری صنایع برای ۱۹ گروه هدف آموزشی تدوین شده است.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای خوزستان تصریح کرد: ۴۵ درصد از فراگیران آموزش فنیوحرفهای را فارغالتحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند و مشاغل کوتاهمدت و کمسرمایهبر بهعنوان کوتاهترین مسیر اشتغال آموزش مهارتی شناسایی شده است که علاوهبر اشتغالآفرینی جوانان و کاهش بیکاری، میتواند زمینهساز کسب درآمد بالایی نیز باشد.
ملایی هزاروند خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای شهرستان آبادان در بخش صنایع، دریا، شیلات و صیادی و همجواری با عراق، این منطقه ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه مهارت و اشتغال دارند.
وی ادامه داد: آموزش فنیوحرفهای با همافزایی، تعامل بینبخشی و ظرفیتهای بسیار خوب میتواند نقش بسزایی در اشتغال و توسعه این شهرستان ایفا کند.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای خوزستان تاکید کرد: براساس اساسنامه جدید سازمان، بنگاههای اقتصادی باید تملک داراییهای خود را برای توسعه آموزش مهارتی اختصاص دهند.
ملایی هزاروندی با اشاره به بحث مشاغل آینده و تأثیر هوش مصنوعی بر این حوزه گفت: آموزش فنیوحرفهای بهدنبال تحقق این اهداف است و با توجه بر مولدسازی و استفاده از ظرفیت سایر شرکای مهارتی و اجتماعی برای توسعه آموزش مهارتی، ایجاد مراکز جوار، شرکت در مسابقات کارگری، اعلام نیازسنجی آموزشی و برگزاری آزمونهای صلاحیت حرفهای در دستور کار است و دستگاههای اجرایی و صنایع به مدت یک هفته موارد مورد نیاز را شناسایی و به آموزش فنیوحرفهای اعلام کنند.