به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، نشست خبری تشریح برنامههای هفته بسیج و رزمایش الی بيتالمقدس ۱۵(سرلشکر پاسدار شهید محمدرضا زاهدی)، امروز، ۲۷ آبانماه با حضور سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان برگزار شد.
سردار شاهوارپور در این نشست با بیان اینکه بسیج شجرهای است که امام راحل در ابتدای انقلاب آن را غرس کرد، گفت: امام راحل با نگاه بلند و حکیمانه خود نهاد مردمی بسیج را تشکیل داد و روز به روز بسیج جای خود را بهعنوان یک نهاد مردمی بهویژه در دفاع مقدس پیدا کرد.
وی بیان کرد: کشور ما در جنگ تحمیلی مظلوم بود و همه کشورهای دنیا از منطقه، آمریکا، شوروی و اروپا با صدام همکاری کرده و بدترین تجاوزات را صدام عليه ما انجام داد و از سلاح شيميايی استفاده کرد و بدترین جنایات بر سر ما آمد. در آن دوران مردم از معلم، طلبه، استاد و... بسیج شدند تا کشور اسیر نشود و سربلند مقابل استکبار بایستد.
شاهوارپور افزود: امام راحل یک مدل موفق را پیشبینی کرد و به باور مردم رسید که وجود این نهال مردمی ضروری است. ما میبینیم که بسیج در کمکرسانی به مردم در حوادث طبیعی همچون سیل، زلزله و... پیشتاز است. بیش از دو هزار گروه جهادی در خوزستان فعال هستند که کمکهای خود را داوطلبانه به مردم لبنان هم رساندهاند.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان با بیان اینکه دشمن در رسانه سرمایه عظیمی را هزینه میکند، گفت: بسیج رسانه و اصحاب قلم در جبهه مقاومت زبان گویای مظلومان است و جز از طریق رسانههای حقجو، پیام مظلومان به دنیا رسانیده نشد. آنچه که ما در دانشگاههای آمریکا و خیابانهای پاریس و هلند میبینیم به همین اطلاعرسانی برمیگردد.
وی با اشاره به هفته بسیج از ۲۹ آبان تا ۵ آذرماه سال جاری گفت: هفته بسیج مرهون همه تلاشهای گذشتگان بسیجی است و امسال ما این هفته را با شعار «بسیج با مردم برای مردم» گرامی میداریم. امروز بسیج محکم، قوی، بانشاط و جوان در همه عرصهها حضور دارد.
شاهوارپور با بیان اینکه در هفته بسیج در استان خوزستان ۹۴ برنامه محوری برگزار میشود، افزود: پانزدهمین رزمایش الی بیتالمقدس با هدایت قرارگاه امام هادی(ع) نیز در این هفته اجرا میشود. این رزمایش یکم و دوم آذرماه سال جاری با حضور ۲۴۰ گردان کوثر، الی بیتالمقدس، امام علی(ع)، امام حسین(ع) و بسیج اقشار اجرا خواهد شد. در این رزمایش اجرای عملیات تاکتیکی، کمین و ضد کمین، ضد هلی برد و... تمرین خواهد شد. روز دوم تجمع ۶۰ هزار نفری بسیجیان را در استان و اهواز داریم که نشاندهنده قدرت و اقتدار بسیج است.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان رزمایش محرومیتزدایی، معرفی نخبگان بسیجی، ویزیت رایگان محرومان، فضاسازی مدارس، سرکشی از خانواده شهدا، برگزاری همایش عشایر، برگزاری همایش کمکهای مؤمنانه، حضور بسیجیان در نماز جمعه، دیدار با خانواده شهدا، غبارروبی مزار شهدا، تجلیل از خبرنگاران فعال انقلابی، مشاوره حقوقدانان بسیجی، برپایی ایستگاه سلامت، نشستهای روشنگری و جهاد تبیین، تهیه کلیپهای محتوایی برای گام دوم انقلاب اسلامی، بازدید از مناطق عملیاتی اردوهای پیشرفت، تجليل از بسیجیان نخبه و... را از جمله دیگر برنامههای هفته بسیج برشمرد.
وی درباره اهداف رزمایش الی بیتالمقدس گفت: نیروهای مسلح کشور تکیه بر مردم دارند. برخلاف برخی کشورها که تکیه بر استکبار جهانی دارد پشتوانه ما مردم هستند و کارکرد مردمیاری و پشتوانه مسلحانه دارد. به همین دلیل باید در بخش امورات رزمی سالیانه بسیج در معرض آمادگی قرار بگیرد و هدف از این رزمایش تقویت بنیه امنیتی و دفاعی کشور است، چراکه با این کار در میان مردم امیدآفرینی میکنیم که ما همیشه ایستاده و آمادهایم.
فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان بیان کرد: دشمنان همواره به دنبال دوگانهسازی هستند و این دوگانهسازیها برای جامعه ما سم است. دوگانهسازی یعنی عدهای موافق حجاب هستند و عدهای مخالف آن. عدهای موافق جنگ هستند و عدهای مخالف آن. دشمن ما خیلی پلید است. شما ببینید چه بلایی بر سر مردم فلسطین آوردند. در مورد مسئله حجاب این موضوع یک واجب شرعی و قانونی است و باید در این زمینه در حوزه ایجابی و ارشادی کار کنیم. اینها مسائلی است که نمیشود با آن سطحی برخورد کرد. تذکر لسانی در جایی که باید اتفاق بیفتد، میافتد اما همه کار در این موضوع خلاصه نمیشود. بلکه باید برای نوجوان و جوان مزایای حجاب را توضیح دهیم تا آنها بدانند که هدف دشمن بیحجابی نیست بلکه او چیز دیگری را دنبال میکند. خط آخر دشمن این نیست که بیحجابی در جامعه رواج یابد بلکه یکی از اهداف او پاشیدن کانون خانواده است.
دشمنان به دنبال نابودی کانون خانواده هستند و این مربوط به اکنون نیست بلکه از زمان پهلوی این موضوع مطرح بوده است.
شاهوارپور با بیان اینکه بسیج استان خوزستان در کشور رتبه اول را دارد، گفت: براساس ابلاغ اشراف فرماندهی از سوی فرمانده کل قوا، مواردی همچون جذب، سازماندهی، نقشآفرینی و... مورد ارزیابی قرار میگیرد و دادههای سراسر کشور ساماندهی میشوند و براین اساس رتبهبندی صورت میگیرد.