در پنجمین روز از هفته بسیج صورت گرفت؛

نشست واسطین خیر در زوستای عورکی پیرسهراب برگزار شد

زهرا هراتی فرمانده حوزه مقاومت حدیث درگفتگو با خبر گزاری بسیج چابهار اظهار کرد: صبح امروز برنامه نشست واسطین خیر درپیرسهراب برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۴۶۲۶۹
|
۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۲

وی بیان کرد: در این نشست با بیان اینکه با ازدواج کردن دین اسلام کامل و ثواب عبادات انسان مضاعف می‌شود، گفت: با توجه به شیوه قدیمی سنت ازدواج، هم اکنون جای این شیوه سنتی را خیرین می‌توانند بگیرند و با توجه به اینکه این کار ثواب زيادي دارد و زمانی که خانواده‌ای تشکیل می‌شود اصل این بنیان مرسوم که ثواب دارد و خانواده که کار خیری انجام می‌دهند این بانیان سهیم در این ثواب می‌شوند.


او اظهار کرد: نکته مهم و اساسی در بحث خیرین ازدواج در ابتدا شناسایی دختر و پسر و  شناخت ویژگی‌ها است که اهمیت دارد و در اینجا توجه به نقاط اشتراک و تفاهمات یک امر اساسی است که خیرین ازدواج باید به این توجه داشته باشند، چرا که اگر یک نقطه تناقضی وجود داشته باشد زندگی مشترک را دچار مشکل می‌کند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار