به مناسبت هفته بسیج:

تفکر مقاومت سنگرهای کلیدی دنیا را فتح می‌کند

یادواره شهدای بسیجی و جبهه مقاومت به همت پایگاه بسیج مسجد امام رضا علیه السلام و با حضور خانواده معظم شهدا، ایثارگران ، بسیجیان، اعضای شورای تامین و اداری و اقشار مختلف مردم در فریمان برگزار شد.
کد خبر: ۹۶۴۸۶۰۹
|
۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۹

تفکر مقاومت سنگرهای کلیدی دنیا را فتح می‌کند

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان‌رضوی از مشهد، در این مراسم سرهنگ پاسدار محمود اشرف زاده، راوی دفاع مقدس وعضوکمیته راویان دفاع مقدس خراسان رضوی اظهار کرد: تفکر مقاومت سنگرهای کلیدی دنیا را فتح می‌کند. در سند امنیت ملی آمریکا در سال ۲۰۲۲ سه قدرت نقش آفرین روسیه ، چین و ایران نام برده می‌شود که  نمی‌گذارند برنامه‌های آمریکا در دنیا عملی شود ،  در این سند روسیه به عنوان قدرت برتر نظامی ، چین به عنوان قدرت برتر اقتصادی و ایران به عنوان قدرتی نوظهور نام برده شده است.
راوی دفاع مقدس عنوان کرد: آمریکا برای مقابله با قدرت نظامی و اقتصادی  روسیه و چین برنامه ریزی مهمی دارد و به همین خاطر در بعد نظامی با پشتیبانی ناتو کشور اوکراین را به حمله به روسیه ترغیب کردند و برای مقابله اقتصادی با چین گروه اقتصادی جی ۷ را تشکیل داده اند ، اما طراحان این سند راهبردی امنیت ملی آمریکا به بایدن می گویند: بیشتر از روسیه و چین به فکر مقابله با تفکر جمهوری اسلامی ایران باشد.
وی افزود: قدرت نظامی ما نسبت به قبل خیلی پیشرفت کرده و ایران مدل حکمرانی جدیدی در دنیا ترویج  کرده که باعث بدبینی مردم اکثر کشورها  نسبت به آمریکا می شود . گفتمان جدید گفتمان مقاومت است که برگرفته از تفکر ناب اسلام محمدی است و این تفکر مقاومت سنگرهای کلیدی دنیا را فتح می‌کند.

تفکر مقاومت سنگرهای کلیدی دنیا را فتح می‌کند
اشرف زاده مطرح کرد: امروز بیش از ۴۰۰ روز از حادثه ۱۷ اکتبر و عملیات طوفان الاقصی می‌گذرد ، تمام استکبار جهان دور هم جمع شده‌اند و قدرت‌هایشان یکی شده اما در تقابل مردم غزه و لبنان و با وجود ترور سران مقاومت و  به شهادت رساندن بیش از ۵۰ هزار نفر در غزه و لبنان  تاکنون نتوانستند  به جز خراب کردن ساختمان‌ها پیروزی قابل توجهی داشته باشند.
این راوی دوران دفاع مقدس بیان کرد : اسرائیل که روزگاری تسلط برنیل تا فرات را دررؤیاهایش می پروراند،آنقدر درمانده شده که امروز برای بقای خود می‌جنگد  و مرتکب جنایات جنگی و نسل کشی می شود و علناً برای بقای خود درخواست کمک  از کشورهای اروپایی دارد بطوری که ، نتانیاهو به کشورهای اروپاییشرکت کننده در اجلاس جی ۷ گفت : اسرائیل را دریابید که درحال ازبین رفتن است .

تفکر مقاومت سنگرهای کلیدی دنیا را فتح می‌کند
وی همچنین افزود : حکمرانی و تفکر  جدیدی که با محوریت مقاومت و بعد از عملیات طوفان الاقصی و وعده صادق شکل  شکل گرفته، باعث بیداری آزاداندیشان جهان دراکثر کشورها شده و تظاهرات کنندگان در کشورهای اروپایی و آمریکایی به زبان فارسی شعار"مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل" سرمی دهند.
وی عنوان کرد: امروز ما در اوج قدرت و افتخار قرار داریم و عملیات وعده صادق ۲ ،نشان داد که  پنج لایه دفاعی آمریکا و اسرائیل  درمقابله با موشک‌های ایرانی ناکام هستند .
 اشرف زاده گفت : روحیه جهادی و تلاش های سردار حاج قاسم سلیمانی و جبهه مقاومت که برگرفته از تفکر بسیج است، نگذاشت سوریه سقوط کند . بسیج در ۴۵ سال عمر با برکت  انقلاب هرجا کار روی زمین ماند از سیل و زلزله وکرونا و فقرزدایی و سازندگی گرفته  تا همدلی با خود مردم ایران و همدلی با جبهه مقاومت ، کار را با روحیه جهادی و افتخاری برعهده گرفته و همه  مدل‌های این خدمات و گام های مثبت درکشورها و محور مقاومت برگرفته از تفکر بسیج است .
وی خاطرنشان کرد: وقتی توکلمان به خدا و توسلمان به ائمه علیهاسلام  و نگاهمان به ولایت باشد قطعاً به پیروزی خواهیم رسید و تمدن نوین اسلامی را رقم خواهیم زد.

تفکر مقاومت سنگرهای کلیدی دنیا را فتح می‌کند

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار