اخلاق، رفتار، برخورد و زندگی شهید صباحی برای همگان جاذبه بود
به گزارش خبرگزاری بسجی از فارس، حجت الاسلام رسول محمدی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کازرون در یادواره شهدای روستای قلعه نارنجی دهستان فامور بخش جره و بالاده کازرون اظهار داشت: با شهادت شهید صباحی روحانیت در دل مردم عزیزتر شد.
وی با تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت شهید صباحی امام جمعه محبوب، مردمی و خدمتگزار شهرستان کازرون تصریح کرد: شهید حجت الاسلام محمد صباحی برای همه مردم عزیز و بزرگ بود و در دل و قلوب همه انسان های قدرشناس یاد این شهید عزیز برای همیشه جا دارد.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه کازرون افزود: در غم و سوگ امام جمعه شهید حجت الاسلام والمسلمین صباحی همه انسان های قدرشناس می سوزند و این شهید والامقام با اخلاق، رفتار، مرام، راه رفتن، زندگی کردن برای همگان جاذبه و الگوه بود.
وی تاکید کرد: اخلاق حسنه چیزی است که در آیات و روایات به شدت روی آن حساب شده و شهدای ما اگر به چنین جایگاه و مقامی رسیده اند همه داری اخلاق حسنه و در بین مردم عزیز بوده اند.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام یاسر حاجی پور مسئول نظارت شورای نگهبان شهرستان کازرون با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اذعان کرد: در وصف شهدا همین بس، که هیچ کس بهتر از خدا شهدا را معرفی نکرده است.
وی گفت: شهید زنده است چون اثر می گذارد و جامعه را به حرکت در می آورد و زنده بودن شهید یعنی از شهدا الگوه و سرمشق بگیریم.
حجت الاسلام حاجی پور ادامه داد: شهدا در سمت درست تاریخ قرار گرفته اند و تاریخ مشخص کننده حق و باطل می باشد که در کجا قرار گرفته ایم و به راستی که شهدا در راه حق که ثابت و ماندگار است در تاریخ قرار دارند.
وی به تفکر بسیج گفت و خاطر نشان کرد: تفکر مقاومت و بسیج به خوف و نه حزن در دل انسان ها قرار نمی دهد و تفکر مقاومت و بسیج نه خوف و نه حزن در دل انسان ها راه پیدا نمی کند.
به گزارش بسیج، روستای قلعه نارنجی در 40کیلومتری شرق شهرستان کازرون از توابع دهستان فامور بخش جره و بالاده می باشد.
انتهای پیام/