خبرهای داغ:
وزیر کشور در آئین معارفه استاندار قزوین؛

رویکرد عملی دولت وفاق ملی برای ساخت ایران اسلامی است

رویکرد عملی دولت وفاق ملی برای ساخت ایران اسلامی است
دکتر اسکندر مومنی گفت: موضوع وفاق ملی یکی از مهمترین اصولی است که در دولت چهاردهم مطرح و به آن تاکید شده موضوع وفاق ملی صرفا یک شعار نیست بلکه یک رویکرد عملی است و همه ما باید در سایه همین وفاق، ایران را با هم بسازیم.
کد خبر: ۹۶۵۰۱۷۳
|
۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷

 

قزوین_به گزارش بسیج، صبح امروز با حضور وزیر کشور آئین معارفه استاندار قزوین در سالن اجتماعات دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) استان قزوین برگزار شد.

 

اسکندر مومنی وزیر کشور در این مراسم ضمن تقدیر از مردم استان در برگزاری انتخابات پرشور بیان کرد: پاسداری از رای مردم تنها مربوط به صندوق ها نیست بلکه علاوه بر این پس از انتشار آرا مردم هم در ادامه باید امانتداری شود. امانتداری از دیدگاه هایی که مردم به آن رای دادند.لذا باید همان نگاه و رویکردی که مردم به آن رای دادند امانتداری شود.

 

وی گفت: یکی از رویکردهایی که رییس جمهور به آن تاکید داشتند موضوع وفاق ملی است که صرفا یک شعار نیست بلکه یک رویکرد است و همه ما باید در سایه همین وفاق، ایران را با هم بسازیم. این امکان وجود ندارد که فقط یک تفکر ایران را اداره کند و همه باید در حفظ و حراست از میهن عزیز در کنار یکدیگر تلاش کنیم.

 

وزیر کشور اظهار کرد: در انتخابات استانداران نهایت تلاش صورت گرفت که هر کسی که شایستگی دارد انتخاب شود. بعد از اینکه مشخص شد همه کسانی که در معرض کاندید شدن قرار دارند، باید شرایط عمومی کارگزاران را داشته باشند و باید اهل وفاق و مردم محوری باشند. 

.

وی افزود: این یک راهبرد اساسی است که همه تلاش کنیم تا کشورمان را با هم اداره کنیم و تلاش های زیادی صورت گرفت و امروز مشکلاتی وجود دارد اما تلاش می کنیم همه باهم به آن نقطه مطلوب برسیم.

 

وزیر کشور اضافه کرد: این دوران گذار، دوران آسانی نبوده و وی از کار غفلت نکرده و همیشه پای کار بوده است. از امروز دکتر نوذری بعنوان استاندار قزوین با رای هیأت وزیران منصوب می شود. بررسی های زیادی صورت گرفت تا با توجه به شرایط استان، فردی انتخاب شود که هم دانش و هم تجربه لازم را داشته باشد و ما در این استان مهم، آزمون و خطا نکنیم. 

 

وی یادآور شد: دکتر نوذری از رده کارشناسی شروع کرده و به استانداری رسیدند و نکته مهم اینکه در همه پست هایی که خدمت کردند کارنامه بسیار خوبی داشتند. فردی هستند که با شعار رییس جمهور یعنی وفاق و همدلی تطبیق دارد. 

 

مومنی در ادامه اظهار کرد: در این استان ظرفیت های زیاد تاریخی و منابع عظیم انسانی و طبیعی و واحدها و باغ ها و توان بالای کشاورزی وجود دارد اما تاکید اصلی ما این است که در خصوص واحد‌های تولیدی، مراقبت دائم شود که این واحدها در جلسات کارگروه تسهیل و رفع موانع ادامه فعالیت دهند. متاسفانه شاهد حضور واحد‌های راکد هستیم که در گام اول باید ضمن بررسی مشکلات این واحدها که با سرمایه مردم ایجاد شده، راکد نمانند و دوباره فعال شوند و این انتظار ما از استاندار است.

 

وزیر کشور تصریح کرد: درخواست بعدی ما برای آغاز پروژه هاست. هر پروژه که قرار است آغاز شود تاکید ما این است که حتما منابع لازم برای پایان پروژه پیش بینی شود تا شاهد ابن حجم عظیم راکد ماندن پروژه ها نباشیم. همچنان که پروژه های نیمه کاره بالاترین نمره منفی را برای استانداران در وزارت کشور خواهد داشت

 

وی اضافه کرد: نکته بعدی ظرفیت های گردشگری استان و آثار تاریخی بسیار در استان قزوین و ظرفیت های کمی و‌ کیفی بسیار بزرگ استان قزوین است و این استان در مسیر یازده استان دیگر قرار دارد و حتی سوال است که جذب گردشگر از نظر تعداد و ماندگاری بسیار پایین است و این یکی از اموری است که استاندار قزوین باید به آن بپردازد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار