دیدار و تجلیل از خانواده شهدای محله چهارصد دستگاه کرج
به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، بسیجیان پایگاههای عفاف حوزه ۱۲۲و قائم ۱۲۱ ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام، از خانواده شهیدان فلاح، افضلی و راست روش دیدار و قدردانی شد.
شهید محمد حسن راست روش، فرزند علی محمد و متولد ۱۳۴۱/۵/۱ در کرج بود، وی در ۱۳۵۹/۱۰/۱ در عملیات پدافندی گیلان غرب به شهادت رسید و مزار این شهید در امامزاده محمد (ع) کرج است.
شهید علی اصغر افضلی، فرزند عباس و متولد ۸ آبان ۱۳۳۹ در کرج و معلم بود، وی در ۵ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات خیبر (کوشک) به شهادت رسید و مزارش در چهارصد دستگاه کرج واقع شده است.
این شهید تا پایان دوره متوسطه در رشته انسانی درس خواند و دیپلم گرفت و دو سال معلم امور تربیتی بود، در سال ۵۷ در تظاهرات مثل همهی مردم شرکت میکرد و در پخش و نشر اعلامیه امام نقش داشت، حضورش و برادرانش در مسجد موسی بن جعفر (ع) که نزدیک منزل شهید بود و در تربیت و اخلاق و رفتار آنها تاثیر بسیاری داشت و ازسوی بسیج در جبهه حضور یافت.
بخشی از وصیت نامه شهید؛ از پدر و مادر و خواهران و برادران و فامیل طلب بخشش کرده و اینکه به همه خصوصا بچههای پنجم سفارش کرد که خط و مش اسلام و امام و شهدا را فراموش نکنند.
شهید محمد فلاح فرزند عزیزالله متولد ۱فروردین ۱۳۴۹ در کرج است و در ۳ مرداد ۱۳۶۷ با اصابت گلوله در خرمشهر شهید و در امامزاده محمد (ع) تدفین شد.
وی دوران ابتدائی را در مدرسه (عارف) چهارصد دستگاه، سپری کرد و دوران راهنمائی را در مدرسه مجید عالمبخش گذراند.
وی از لحاظ درسی ضعیف بود و به دلیل کار در مغازه آلومینیوم سازی نمیتوانست به تکالیف درسی رسیدگی کند.
این شهید به بازی فوتبال بسیار علاقه داشت، اما به دلیل مشغله کاری کمتر ورزش میکرد و در نمازهای جماعت شرکت میکرد و در کمک کردن به دیگران همیشه پیشقدم بود، ازلحاظ اخلاقی از دوران کودکی بچه آرام و مودب و دلسوزی بود، سرانجام در سال ۱۳۶۴ با موافقت پدر و مادر وارد خدمت سربازی شدند.
وی کلاً چهار بار از طرف سپاه اعزام شد که در عملیاتهای مختلفی، چون کربلای ۵، ۶، ۸ و...، به عنوان آرپیجی زن در خدمت اسلام نبرد میکرد، تا اینکه در سال ۱۳۶۷/۵/۳ در عملیات الغدیر در شمال جاده خرمشهر هنگام شلیک آرپیجی و منهدم کردن تانک با اصابت سه گلوله به قلب و سینه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.