۲۳ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 13 May 2025
01:23
کد خبر : 9651902
۱۰:۱۱

۱۴۰۳/۰۹/۱۷
امام جمعه چناران:

آرامش دانشگاه موجب رشد علمی کشور می شود

امام جمعه چناران گفت: آرامش دانشگاه کمک‌کننده‌ به این است که دانشگاه بتواند در زمینه‌ مسائل علمی رشد کند.
 

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از چناران، امام جمعه چناران در خطبه‌های این هفته در مصلی این شهرستان اظهار کرد: توافق آتش‌بس بین لبنان و اسرائیل اجرایی شد اما از همان لحظات اول کاملا مشخص بود که نباید به تعهدات اسرائیل دلخوش کرد و برای نخستین‌بار از زمان برقراری آتش‌بس در لبنان، پهپادهای اسرائیلی بر فراز بیروت و ضاحیه جنوبی در ارتفاعی پایین پرواز کردند. 

خطیب جمعه چناران خاطرنشان کرد: اسراییل باید بداند دست حزب الله بسته نیست و ضربات مهلک در جواب نقض آتش بس وارد خواهد کرد و این را هم بداند که دست جبهه مقاومت در پشتیبانی از محور سوریه بسته نیست و با تاکتیک خاص تروریست های اجاره ای را قیچی و نوکران منطقه ای را پشیمان و رسوا خواهد کرد.

حجت‌الاسلام بختیاری مهمترین وظیفه‌ دانشگاه را تولید علم و مهمترین وظیفه‌ دانشجو را کسب علم دانست.

امام جمعه چناران عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب ایجاد باشگاه‌های سیاسی و هیجان‌های غیرمفید را «سمّ مهلک حرکت علمی» در دانشگاه برمی‌شمردند و معتقدند: «سمّ مهلک حرکت علمى این است که دانشگاه‌ها تبدیل بشوند به باشگاه‌هاى سیاسى که این به‌ معناى نفى حرکت سیاسى در بین دانشجویان دانشگاه‌ها نیست.

وی تصریح کرد: آرامش دانشگاه کمک‌کننده‌ به این است که دانشگاه بتواند در زمینه‌ مسائل علمی که اهمّیّت دارد کار و وظیفه‌ خودش را انجام بدهد و اگر خداى نکرده عکس این بشود، اوّلین ضربه‌اى که خواهیم خورد، این است که حرکت علمى در دانشگاه و به تبع آن در کشور متوقّف یا کُند خواهد شد و عرض کردیم توقّف، به‌ معناى عقب‌گرد است.

خبرنگار / ملیحه مداح

ملیحه مداح
خبرنگار: ملیحه مداح

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید