خبرهای داغ:
کارآفرینی با طعم ترشیجات درشوشتر

راه اندازی کارگاه ترشیجات وشوریجات در شوشتر

معرفی کارآفرین برتر شهرستان شوشتر که با راه اندازی کارگاه ترشیجات وشوریجات خود زمینه اشتغال ۳۰ نفر را فراهم کرد.
کد خبر: ۹۶۵۲۵۷۸
|
۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج درشوشتر درتداوم معرفی کارآفرینان برتر این شهرستان ،این بار معرفی خواهیم کرد کارآفرینی که بارپشتکار وهمت بلند خود ،یک کارگاه وکارخانه تولید ترشیجات وشوریجات را راه اندازی و۳۰ نفر را بصورت مستقیم مشغول به کار کرد.

علی فرجی ساکن شهر شرافت شوشتر که دغدغه اقتصاد وتولید داخلی برای او ازمهترین مولفه های بود که وی را وادار کرد که بامشورت با کارشناسان و کسانی که علم وفن رشته های تولیدی را دارند ،این کارگاه را تاسیس وضمن این اقتصاد خانواده های زیادی را به چرخش درمی آورد ،باعث رونق فضای کسب وکاردر منطقه شرافت می شود.

علی فرجی در گفتگو باخبرگزاری بسیج گفت:کسب وکارهای کوچک وکلان همیشه به عنوان موتورهای متحرک اقتصادی شاخته شده اند، موتور های که درتولید ،اشتغال واقتصاد سهم بسزایی دارند، ودربیشتر مواقع با صادرات این تولید هاشاهد رونق هرچه بیشتر آن ها هستیم.

وی افزود:امروز بیکاری یکی از مهمترین مشکلات درکشور است وبسیاری از جوانان به دلیل نداشتن سرمایه ویاشغل مورد نظر از بیکاری رنج می برند ودراین میان کم نیستند کارآفرینانی که با ارائه طرح وایده وایجاد کسب وکار مناسب زمینه اشتغال را برای بسیاری از افراد جویای کار را فراهم کرده اند.

این کارآفرین برتر شوشتر تصریح کرد:فضای کارگاه وکارخانه اینجانب درفضای بالغ بر ۳۰۰۰متر مربع می باشد که بیش از ۱۰ نوع ترشی وشوریجات در چندین فاز وشیفیت  در حال تولید وروانه بازار مصرف داخلی واستانی می شود.

فرجی درپایان  افزود:همیشه جرقه های کارآفرینی ازبسیار اندک شروع میشود وسپس بارونق در کارشاهد توسعه وافزایش تولید  واشتغال هستیم  وثابت شده که حمایت ویژه  از کار آفرینان درجهت رفع مشکلات آن ها سبب میشود تاکارهای کوچک زودتر به بازدهی برسندوامیدواریم که باحمایت مسئولان بتوانیم قدم های بزرگتری در جهت رونق اقتصادی کشور برداریم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار