به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، فخرالدین پیروزفر با بیان اینکه ارتقای خدمات دهی به شهروندان از جمله اولویتهای این اداره کل است، ادامه داد: ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه ایستگاه راه آهن اندیمشک تخصیص یافته است که به زودی این طرح با رویکرد افزایش ظرفیت مسافر و نوسازی منظر این ایستگاه عملیاتی میشود.
وی افزود: ایستگاه راه آهن اندیمشک یکی از قدیمیترین ایستگاههای راه آهن در کشور است که در طول سال به ویژه در ایام اربعین حسینی به حجم بسیار زیادی از مسافر خدمات رسانی میکند به همین دلیل توسعه این ایستگاه دارای اهمیت است.
مدیرکل راهآهن ناحیه زاگرس، حمل و نقل ریلی را بسیار ارزان و ایمن دانست و بیان کرد: توسعه صنعت حمل و نقل به عنوان زیرساخت اساسی توسعه پایدار هر کشور اهمیت فراوانی دارد و در این راستا، حمل و نقل ریلی به دلیل مزیتهای فراوان از اهمیت مضاعفی برخوردار است.
وی با بیان اینکه تمام تلاش مجموعه اداره راه آهن زاگرس ارتقای خدمت رسانی به شهروندان است، افزود: بهسازی خط بلاک مازو بالارود، بازسازی خط سه ایستگاه شوش، توسعه سکوی مسافری ایستگاه شوش و نصب سوزن بتنی در ایستگاه اندیمشک و بالارود، از جمله اقدامهای در حال انجام این ادارهکل است.
راهآهن اندیمشک به عنوان مرکز اداره کل راهآهن زاگرس که بین ۲ سد عظیم کرخه و دز قرار دارد، بخش مهم و حساسی از راهآهن تهران-جنوب به شمار میآید.
راه آهن ناحیه زاگرس دارای ۱۲ ایستگاه با ۲۲۲ کیلومتر حوزه استحفاظی است.
راهآهن زاگرس یکی از نواحی بیست و یک گانه راهآهن جمهوری اسلامی ایران است که اداره راه آهن زاگرس، مأموریت بهرهبرداری از شبکه و تجهیزات آن به منظور ارائه خدمات حمل و نقل بار در شبکه ریلی و همچنین حفاظت از حریم خطوط و ایستگاههای حوزه استحفاظی شوشتر و هفت تپه تا تنگ هفت استان لرستان به طول ۲۲۵ کیلومتر و با محوریت ایستگاه تشکیلاتی اندیمشک را برعهده دارد.