مردانی در نشست با مسئولین کانون های بسیج اساتید قم:

اساتید بسیجی در تربیت معنوی دانشجویان و تقویت امید و خودباوری، نقش اساسی ایفا می‌کنند

رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به نقش کلیدی اساتید بسیجی گفت: این اساتید نه‌تنها در عرصه آموزشی، بلکه در تربیت معنوی دانشجویان و تقویت امید و خودباوری، نقش اساسی ایفا می‌کنند.
کد خبر: ۹۶۵۴۴۷۳
|
۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲

به گزارش روابط‌عمومی سازمان بسیج اساتید کشور، نشست ویژه مسئولین کانون های سازمان بسیج اساتید در استان قم با حضور دکتر مردانی رییس بسیج اساتید کشور و دکتر جعفری معاون فرهنگی و اجتماعی و دکتر جواد بخشی الموتی معاون رسانه و ارتباطات اجتماعی در دانشگاه قم برگزار شد.

دکتر محمدرضا مردانی، رئیس بسیج اساتید کشور طی سخنانی در این نشست با تأکید بر ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه، جهاد تبیین، و مسئله‌محوری در آموزش عالی، اساتید بسیجی را پیشگامان تحقق بیانیه گام دوم انقلاب دانست و از نقش آنان در تعلیم و تربیت و حل مشکلات کشور تقدیر کرد.

دکتر محمدرضا مردانی با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه گفت: امام راحل همواره بر انسجام این دو نهاد برای حل مشکلات کشور تأکید داشتند. 

وی افزود: حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها باید در کنار یکدیگر، به‌ویژه در زمینه تعلیم و تربیت، از ظرفیت‌های خود برای پیشرفت علمی و تمدن‌سازی اسلامی بهره‌برداری کنند. 

مردانی با اشاره به دستاوردها، خواستار هم‌افزایی بیشتر برای تحقق این هدف شد.

ضرورت جهاد تبیین در فضای دانشگاهی

رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به تهدیدات ناشی از جنگ ترکیبی و شناختی دشمن، تأکید کرد که جهاد تبیین باید به‌طور جدی در دستور کار دانشگاه‌ها قرار گیرد.

 وی نقش حوزه‌های علمیه را در تولید محتوا و پاسخ به شبهات فکری و معرفتی، حیاتی دانست و افزود: تحول در علوم انسانی اسلامی از اولویت‌های اساسی است و بسیج اساتید باید در این حوزه پیشگام باشد.
رویکرد مسئله‌محور در آموزش عالی

مردانی با تأکید بر ضرورت حل مشکلات کشور، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه را به مسئله‌محوری در تحقیقات علمی فراخواند.

 او خاطرنشان کرد: از ظرفیت پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌های علمی باید برای ارائه راهکارهای عملی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی استفاده شود. وی بسیج اساتید را متعهد به کمک به ارتقای کارآمدی نظام حکمرانی کشور دانست.
مردانی با بیان اینکه امروز ما شاهد سواستفاده صهیونیسم از حمایت های خود و اقدام های جنایتکارانه آن هستیم، گفت: نابودی آشکار مراکز علمی غزه یکی از این اقدامات جنایتکارانه است. ۲۲ دانشگاه تخریب شده است که ۳ دانشگاه در ۲۷ دی با مواد منفجره با خاک یکسان شد. بیش از ۱۰ هزار دانشجو شهید شدند. ۱۶۰ استاد که ۶۸ نفر استاد تمام بودند به شهادت رسیدند. ۸۸ هزار نفر بازمانده از تحصیل وجود دارد.

وی افزود: وقتی پیشرفت علم در جهت خدمت به آنها قرار می گیرد مورد حمایت لیبرال مراکز غربی است اما زمانی که علم در دفاع از انسان ها و مراقبت در برابر ظلم مورد استفاده قرار گیرد باید به طور کلی از چرخه خارج شود. وقتی انرژی هسته ای یا علوم صلح آمیز هسته ای در خدمت ایران باشد باید تحریم شود.
اساتید بسیجی، پیشگامان تمدن‌سازی اسلامی
رئیس بسیج اساتید کشور با اشاره به نقش کلیدی اساتید بسیجی گفت: این اساتید نه‌تنها در عرصه آموزشی، بلکه در تربیت معنوی دانشجویان و تقویت امید و خودباوری، نقش اساسی ایفا می‌کنند.

 مردانی تأکید کرد: تحقق دانشگاه اسلامی و تمدن‌سازی نوین اسلامی تنها از مسیر همراهی اساتید حوزه و دانشگاه میسر است.

دکتر مردانی در پایان، ضمن قدردانی از تلاش‌های اساتید بسیجی و مسئولان دانشگاهی، بر لزوم مشارکت فعال آنان در عرصه‌های علمی، تربیتی و فرهنگی برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی تأکید کرد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار