به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج فرهنگیان کشور، دکتر صدیقی، مسئول سازمان بسیج فرهنگیان کشور، پس از اظهار تشکر از تلاشهای بیبدیل سرهنگ علیرضایی در مجموعهٔ بسیج فرهنگیان، به سخن ایشان اشاره کرد و گفت: "کار برای انقلاب اسلامی بازنشستگی ندارد" ایشان همچنان هستند و با انرژی به مجموعه کمک خواهند کرد.
وی ناظر به سیاستهای کلی در مجموعهٔ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعهٔ بسیج مستضعفین گفت: سپاه پاسداران هم مانند آموزش و پرورش سندی به نام سند اعتلای بسیج دارد که در آن فرمان رهبری قید شدهاست. طبیعتاً هر فردی که در مجموعهٔ بسیج حضور پیدا میکند، شرعاً باید آن سند برایش چراغ راهنما بوده و بر اساس آن مسیر را پیش ببرد. یکی از مواردی که بسیار مهم و از اهمیت بالایی برخوردار است: "مجموعهٔ اقشار به خود قشر سپرده شود" که این نوع تغییرات در سطح ستاد و استان آغاز شدهاست.
او با یادآوری بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که رهبر انقلاب جوانها را خطاب قرار دادهاند که آنها را زیر بار مسئولیت بیاورند، گفت: اخیرا در آموزش و پرورش میانگین سنی معلمهایمان زیر ۳۵ سال شده. این دوگانهای بوجود آورده که میتواند برای انقلاب اسلامی و برای جهش آینده، یک فرصت فوق العاده باشد و یا با غفلت ما این فرصت از دست برود و تبدیل به یک کفران نعمت شود. ما از این موقعیتها در انقلاب کم داشتهایم. مواردی که در چله دوم انقلاب اسلامی حضرت آقا فرمودند؛ امروز شرایطش در آموزش و پرورش مهیا است! یکی از مکانهایی که باید این خط را دنبال کند؛ "سازمان بسیج" است.
صدیقی محوریت نکتهی بعد را با همسو بودن مأموريت شکلگیری بسیج و مأموريت دستگاه مربوطه آغاز کرده و اظهار داشت: مأموريت بسیج فرهنگیان چیست؟ این مأموريت با خیلی از اقشار دیگر فرق میکند. بسیج فرهنگیان فقط بسیج معلمها نیست؛ چون معلمها محور و مرجع همهٔ اتفاقات دستگاه تعلیم و تربیت هستند. همهٔ نقاط موضوعی دستگاه تعلیم و تربیت به معلم برمیگردد. ما در سند اطلاع انتظاراتی مثل حوزه برنامه درسی، تالیف کتب درسی، حوزه تربیت معلم، حوزه جذب و... به همه اینها تکلیف کردند که فرهنگیان نقشآفرینی کند و دستگاه دولتی کمک کند. این یعنی حیثیت عمومی دستگاه آموزش و پرورش با معلم نقش میبندد و این یک کار حرفهای و تخصصی خاص است. آنچه که برای ما موضوعیت دارد این است که آقا در سالهای متوالی انتظار محوری داشتند. انتظار محوری یعنی اینکه باید محور اقدام و عمل با طراحی بسیج فرهنگیان باشد. ایشان انتظارشان از من و شما در آموزش و پرورش است. انقلاب هم با چهار تا کار ساده دم دستی و نمادین شدنی نیست نیاز به یک جبهه شبکه مسئلهٔ فهم و دغدغهمند و حاضر باشد و ایثارگری کند. در این عرصه ما باید به این سمت پیش برویم که ظرفیتهای عمومی توده معلمی را پای کار این عرصه بیاوریم. نقش بسیج گفتمانسازی و زمینهسازی برای این اتفاق است؛ عمل و اجرا دست دولت است.
مسئول سازمان بسیج فرهنگیان با اشاره به ساختار پیچیدهٔ آموزش و پرورش، بر لزوم یاری مجموعه سازمانی بسیج تاکید کرد و گفت: تکلیفی که حضرت آقا اخیرا بر ما کردهاست؛ نشاندهندهی عامل قدرت بسیج است که باید بر این مأموريت متمرکز شود و این بهترین فرصت برای توانمندسازی و ایجاد فرصت برای نقشآفرینی جوانانی هست که در مناطق مختلف حضور دارند. کرمان یکی از آن استانهایی است که فرصت خیزش در آن زیاد است؛ البته صبوری و حوصله و درایت میخواهد که انشاالله شبکه مؤمن و باورمند در آینده نقش آفرینی کنند.
صدیقی با اشاره به سابقهٔ درخشان آقای رمضانی در دانشگاه فرهنگیان و قرارگاههای مرکز بسیج گفت: یکی از قرارگاههای مرکزی، قرارگاه گفتمانسازی تحول در نظام تعلیم و تربیت بود که آقای رمضانی دبیر آن قرارگاه، زحمت زیادی کشیدند و اشراف خوبی به موضوعات دارند.ما در مجموعه بسیج به عنوان یک معلم با افتخار به یک مجموعه ارزشمند متصل هستیم. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از ابتدا هم نقش خودش و هم سهم خودش را به خوبی ایفا و نشان دادهاست که با افتخار مجموعه بسیج و ما بسیجیها خود را در ذیل دستگاه ایدئولوژیک میبینیم. ما حیثیت و آبروی خودمان را از ولایت میبینیم. لذا در تک تک آنچه در طراحیها باید رقم بخورد چوبها و سیاستهای کلی موجود در سپاه و سازمان بسیج مستضعفین وجود دارد در مجموعه بسیج فرهنگیان هم باید رعایت شده و خواهد شد. انشاالله در کرمان هم آقای رمضانی امانتی که سپرده شده را محفوظ نگه دارند.