ثبت دو موقوفه جدید در شهرستان فردوس به ارزش بیش از دو و نیم میلیارد تومان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، قیصری رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فردوس گفت: در یک عمل خداپسندانه و خیر خواهانه واقف نیکاندیش ده فنجان آب بلده خود به ارزش یک میلیارد تومان را وقف بر عزاداری سید الشهداء به همراه یک وعده اطعام در شهرستان نمود.
وی افزود: وقف از جمله عقود معینی است که در فقه اهل سنت و امامیه از اعتبار خاصی برخوردار است و یکی از خصوصیات انسان مؤمن تخصیص دادن قسمتی از مالش برای نیازمندان است «و فی اموالهم حق معلوم* للسائل والمحروم» یکی از بهترین نوع تخصیص مال، وقف است که انسان مؤمن قسمتی از مالش را در جهت رفع مشکل موسسههای خدمات رسانی به اجتماع و نیازمندان وقف میکند که دائماً صرف آن شود.
وی، آثار و نتایج وقف در جامعه را ارزشمند برشمرد و افزود: در اولین قدم باید نوع نگاه به وقف از طریق توجه به آثار آن روشن شود تا گرایش به این عمل خیرخواهانه در جامعه بیشتر شود.
رئيس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان فردوس همچنین از وقف یک قطعه باغ مثمر به همراه یک ساعت آب از چاه موتور در شهرستان فردوس از سوی واقفی دیگر خبر داد.
قیصری ادامه داد: در یک عمل خداپسندانه و خیرخواهانه واقف محترم از محل دارائی های خود یک قطعه باغ مشجر به همراه یک ساعت آب از چاه موتور خود به ارزش یک میلیارد و پانصد میلیون تومان وقف بر عزاداری سید الشهداء به همراه یک وعده اطعام عزاداران حسینی در شهرستان فردوس نمود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه فردوس گفت: اداره اوقاف و امور خیریه متولی و امانتدار موقوفهها است و وظیفه دارد حق موقوفه را گرفته و به کسانی که باید از آن استفاده کنند بدهد.
وی با بیان اینکه وقف از صدقات جاریهای است که موجب پاداش اخروی میشود، گفت: قرآن کریم بارها بر این نکته تأکید کرده است؛ در روایات داریم شش چیز بعد از مرگ مؤمن به او میپیوندد «سِتُّ خِصَالٍ ینْتَفِعُ بِهَا الْمُؤْمِنُ مِنْ بَعْدِ مَوْتِهِ وَلَدٌ صَالِحٌ یسْتَغْفِرُ لَهُ وَ مُصْحَفٌ یقْرَأُ مِنْهُ وَ قَلِیبٌ یحْفِرُهُ وَ غَرْسٌ یغْرِسُهُ وَ صَدَقَةُ مَاءٍ یجْرِیهِ وَ سُنَّةٌ حَسَنَةٌ یؤْخَذُ بِهَا بَعْدَهُ؛ اثر شش چیز بعد از مرگ مؤمن به او میپیوندد: فرزندی که برای او آمرزش بخواهد، نوشتهای که از خود به یادگار گذارد، درختی که کاشته باشد، چاهی که حفر کرده باشد، صدقهای که آن را جاری کند و روش نیکویی که بعد از او به آن عمل شود.»
انتهای پیام/