طلایه داران خدمت جهادی بسیج جامعه پزشکی آمل، به نیابت از سرباز وطن در سازمان انتقال خون حاضر و با اهدای ۳۵۱۰۰ سی سی خون در این امر خدا پسندانه مشارکت نمودند.
به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، عباس اقوامی آملی "مدیر بسیج جامعه پزشکی آمل" در سازمان انتقال خون این شهرستان با گرامیداشت یاد و خاطره سیدالشهدای جپهه مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی بیان کرد: طلایه داران خدمت جهادی بسیج جامعه پزشکی آمل با توجه به وضعیت کمبود خون در استان، به نیابت از سرباز وطن در سازمان انتقال خون حاضر و از میان ۸۵ بسیجی مراجعه کننده ۷۸ نفر از بسیجیان واجد شرایط شدند و با اهدای ۳۵۱۰۰ سی سی خون دراین امر خدا پسندانه مشارکت نمودند.
اقوامی با تشکر از حضور فرمانده سپاه در جمع بسیجیان و مدیران انتقال خون عنوان کرد: به فضل الهی با لبیک به ندای امام خامنه ای رزمایش جهادگران فاطمی با ارائه خدمات درمانی، دارو، پرستاری، حمایتی و اهدا خون در این شهرستان در حال اجرا می باشد.
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار