خبرهای داغ:
مسئول سیاسی سپاه فجر فارس:

۹ دی در تاریخ ماندگار شد تا بصیرت در مردم زنده شود

مسئول سیاسی سپاه فجر فارس گفت: ۹ دی در تاریخ ماندگار شد تا بصیرت در مردم زنده شود و بتوانند همیشه راه درست و حق را تشخیص دهند.
کد خبر: ۹۶۵۷۴۲۳
|
۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲

به گزارش حجت نهاوندی خبرنگار افتخاری بسیج از خنج، مراسم گرامیداشت دهه بصیرت به مناسبت سالروز حماسه نهم دیماه با حضور گسترده مردم شهرستان خنج و مسئولین برگزار شد.

سرهنگ پاسدار دکتر حاجی زاده مسئول سیاسی سپاه فجر استان فارس در این مراسم اظهار داشت: اگر شهید سلیمانی ماندگار شد و باعث شد که مکتب حاج قاسم به وجود آید؛ بخاطر این بود که حاج قاسم عزیز توانسته بود مناسبت های خودش را با دیگران بفهمد و رعایت کند.هرکس که مناسبت های خودش را با دیگران بفهمد و رعایت کند باعث میشود که همیشه مکتب او ماندگار شود.

حاجی زاده ادامه داد: در سال ۸۸ که در کشور فتنه ایجاد شد، دولت های که باعث و بانی این فتنه در کشور بودند و همچنین سران خود فتنه همگی حق را می فهمیدند و می دانستند که در یک کشور امکان اشتباه چند میلیونی وجود ندارد، ولیکن حق را وارونه جلوه دادن که این انقلاب و نظام را زمین بزنند.

وی معتقد است: یکی از دلائلی که مردم در سال ۸۸ به سمت فتنه رفته و باعث شدند این انقلاب صدمه ببیند، این بود که گفته های عبدالکریم سروش باعث شد که مردم فکر کنند اصول و سبک زندگی چیز دیگری است و این باعث شد دید و نظر مردم نسبت به سبک زندگی تغییر کند و بخاطر همین دوست نداشتن که اصول و سبک زندگی انقلابی داشته باشند.

مسئول سیاسی سپاه فجر استان فارس تصریح کرد: بدترین صدمه ای که فتنه ۸۸ به مردم زد، این بود که باعث شد حوزه تفکر مردم تغییر کند و نتوانند حق را تشخیص دهند.

به گفته وی، سالگرد هایی مانند ۹ دی که در کشور برگزار می شود تا مردم تاریخ کشور را بدانند و در مورد آن مطالعه کنند و باعث شود بصیرت در مردم زنده شود و بتوانند همیشه راه درست و حق را تشخیص دهند.

حجت الاسلام کریم پور امام جمعه شهرستان خنج هم در این مراسم اظهار داشت: قوه بصیرت، یکی از مواردی است که در زندگی انسان بسیار نقش مهمی دارد؛ چرا که انسان با توجه به قوه بصیرت می تواند همیشه حق را تشخیص بدهد و راه خود را پیدا کند.

وی گفت: حدیثی از امیرالمومنین علی(ع) است که می فرماید: "إنّما البَصيرُ مَن سَمِعَ فَتَفَكَّرَ ، و نَظَرَ فأبصَرَ ، و انتَفَعَ بالعِبَرِ ، ثُمّ سَلَكَ جَدَدا واضِحا يَتَجنَّبُ فيهِ الصَّرعَةَ في المَهاوي" بصير كسى است كه بشنود و بينديشد، ببيند و بينا شود و از عبرتها بهره گيرد؛ سپس راه آشكار و روشن را در پيش گيرد و از افتادن در پرتگاههاى آن، بپرهيزد.

کریم پور ادامه داد: انسان اگر در زندگی خود قوه بصیرت نداشته باشد، در شبهه های زندگی خودش می ماند و تشخیص حق برای او دشوار است، لذا اگر قوه بصیرت باشد می تواند همیشه به راحتی راه درست و حق را انتخاب کند.

به گفته وی، در سال ۸۸ مردم بخاطر نداشتن قوه بصیرت باعث شد که شبهه های آن زمان را نتوانند تشخیص بدهند و جلوی نظام و انقلاب ایستادن و باعث فتنه در کشور شد، که در ۹ دی مقام معظم رهبری با سخنان خود قوه بصیرت را در مردم زنده کردند و باعث شد مردم حق را تشخیص دهند و از نظام و انقلاب محافظت کنند.

۹ دی در تاریخ ماندگار شد تا بصیرت در مردم زنده شود

 

۹ دی در تاریخ ماندگار شد تا بصیرت در مردم زنده شود

 

۹ دی در تاریخ ماندگار شد تا بصیرت در مردم زنده شود

 

۹ دی در تاریخ ماندگار شد تا بصیرت در مردم زنده شود

 

۹ دی در تاریخ ماندگار شد تا بصیرت در مردم زنده شود

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار