تولید علم و فناوری نوین و اقتدار آفرین از جمله ماموریتهای بسیج است
به گزارش سرویس علمی، پژوهشی و فناوری خبرگزاری بسیج، روحاله رضوینژاد رئیس سازمان بسیج علمی در نشست هماندیشی معاونین علمی، پژوهشی و فناوری استانها به همراه راهبران استانی طرح باقرالعلوم (ع) که به مدت سه روز در تهران در حال برگزاری است با اشاره به فرارسیدن نوزدهم دیماه سالگرد قیام خونین مردم قم عنوان کرد: خونهای زیادی برای انقلاب اسلامی داده شده تا آن حرکت عظیم امام خمینی (ره ) شکل گیرد. از همان آغاز انقلاب اسلامی در طول این فرایند، استکبارهای جهانی(شرق و غرب) دشمن این پرچم و حرکت بودهاند و در دفاع مقدس هم به قول فرمایش مقام معظم رهبری اگر مردم نبودند، سرنوشت دفاع مقدس آن چیزی که اتفاق افتاده، نبود.
وی با اشاره به شرایط شروع انقلاب اسلامی عنوان کرد: در آن زمان همه زیرساختها نابود شده بود. اینجا نقش تبعیت از ولایت که نمود اعلایش در سپاه پاسداران ظهور کرده است توانسته تحولات بزرگی را رقم بزند و چیزی شبیه معجزه اتفاق افتاده است.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری در ادامه با اشاره به وظایف بسیج عنوان کرد: بسیج عرصه جهاد است. مقام معظم رهبری بسیج را بازوی اجرایی و فعال دستگاهها مطرح میکنند. بنابراین ما در حوزه مسائل کشور چه مسائل سخت و چه نرم وظایف مهمی برعهده داریم.
این استاد دانشگاه افزود: در حوزه علم و فناوری نیازمند به یک نهضت و خیزش جدید علمی هستیم و در این نهضت علمی سه کار را باید دنبال کرد : 1.تقویت بنیه و تقویت کادر تراز 2. شبکه سازی، گفتمان سازی، جریان سازی و امیدآفرینی 3.تولید علم و فناوری نوین و اقتدار آفرینی و تمدن ساز این سه ماموریت را بسیج بر عهده دارد.
وی همچنین به ظرفیت عظیم دانشجویی کشور اشاره کرده و گفت نزدیک سه میلیون دانشجو در کشور مشغول تحصیل هستند و بالای یک میلیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی داریم در طرح باقرالعلوم لازم است از ظرفیتهای دانشجویی استفاده کنیم.
رضوینژاد همچنین بر قرار گرفتن شبکههای دانشجویی کشور ذیل مسئلههای واقعی انقلاب اسلامی به عنوان دستاورد بسیج تاکید کرده و در انتها گزارشی از فعالیت این سازمان ارایه کرد .
انتهای پیام /