به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، عالیه غلامی در دیدار با خانواده شهید شمسالله شهبازی از شهدای عملیات کربلای ۵، با اشاره به جایگاه والای شهدا در تاریخ انقلاب اسلامی و ایثارگریهای آنان اظهار کرد: شهدا نه تنها برای کشور و ملت خود، بلکه برای تحقق آرمانهای بزرگ بشری جان فشانی کردند.
وی عنوان کرد: شهدا به عنوان طلایهداران دفاع از حق و حقیقت، همیشه در برابر ظلم و فساد ایستادگی کردهاند، آنها نگاهشان به انسانها فراتر از مرزهای جغرافیایی و قومیتی بوده و هدفشان از فدای جان، تنها تأمین امنیت و آزادی برای ملتهای ستمدیده بوده است.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه نهاوند افزود: شهدا نگاهی عمیق به زندگی زمینیان داشتند، آنها میدانستند که این دنیا گذراست و آنچه مهم است، سیر به سوی کمال و حقیقت است، از این رو، با تمام وجود در راه حفظ ارزشهای دینی و انسانی ایستادند، زیرا اعتقاد داشتند که خونشان تنها برای رهایی از ظلم و استبداد نیست، بلکه به منظور ایجاد یک دنیای بهتر برای همه انسانها است.
وی در ادامه به نقش زنان شهید در دفاع مقدس و سایر عرصههای جهاد اشاره کرد و گفت: زنان شهید در کنار مردان، نه تنها در جبهههای نبرد، بلکه در عرصههای مختلف اجتماعی و فرهنگی، نقشی بیبدیل ایفا کردند، نگاه شهدا به زنان، نگاهی عمیق و محترمانه بود، آنها میدانستند که زنان به عنوان نیمی از جامعه، نقش بسزایی در شکلگیری انقلاب و تداوم آن دارند.
غلامی افزود: شهدا با گذشت و فداکاری خود نه تنها به ما درس ایثار و فداکاری دادند، بلکه به ما یاد دادند که باید در دنیای امروز، همچنان در مسیر فلاح و رستگاری حرکت کنیم و از هر آنچه که باعث میشود انسانها از هدف والای خود دور شوند، پرهیز کنیم.
وی با بیان اینکه دیدگاه شهدا به زمینیان همواره از سر محبت و انسانیت بود، تصریح کرد: آنها آرزو داشتند که جهان در صلح و آرامش زندگی کند و تمام انسانها در مسیر حقیقت گام بردارند، امروز بر ما است که این آرمانها را در زندگی روزمره خود پیاده کنیم و با تکیه بر آموزههای شهدا، در مسیر خدمت به انسانیت حرکت کنیم.
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه ناحیه نهاوند اظهار کرد: در سالروز شهادت این شهید گرانقدر، همزمان با سالروز عملیات کربلای پنج نشان سرو به خانواده محترم شهید شمس الله شهبازی اهدا شد.
گوشههایی از زندگینامه شهید شهبازی:
شهید شمسالله شهبازی در سال ۱۳۳۵ در شهرستان نهاوند چشم به جهان گشود. وی پس از اخذ مدرک دیپلم در سال ۱۳۵۴ به تهران مهاجرت کرد. ایشان به دلیل شرکت در تظاهرات و مبارزات علیه رژیم طاغوت، بارها دستگیر، زندانی و شکنجه شد. در سال ۱۳۶۰، به عنوان مربی امور تربیتی در آموزش و پرورش استخدام شد. شهید شهبازی با وجود داشتن همسر و فرزند کوچک، حدود ۳۰ ماه در جبهههای حق علیه باطل حضور داشت و سرانجام در دی ماه سال ۱۳۶۵، در منطقه عملیاتی شلمچه و در عملیات کربلای ۵ به فیض شهادت نائل آمد.
فرازی از وصیتنامه شهید:
«امروز شخص زرنگ کسی است که به فکر جمعآوری توشه برای بهشت باشد. امروز درهای بهشت از غرب تا جنوب کشور به روی بندگان خدا باز است. خوشا به حال کسانی که به حق رفتند و در امتحان الهی سربلند شدند. دوست دارم خون من ریخته شود و اسلام جاویدان بماند. هرچه داریم فدای اسلام. خدایا، زمانی که خونم را به چشم ببینم و مشتم را از آن پر کرده و به آسمان بیفشانم و بگویم خدایا این هدیه ناقابل را از من بپذیر، آنگاه نیازم برطرف خواهد شد».
انتهای پیام/